Craniotomy Procedure for bilaterale Menières sygdom

03/22/2010 by admin

Menières sygdom er en sygdom, der påvirker balance og hørelse. Bilaterale Menières sygdom opstår i begge ører. Hvis patienten lider af svær svimmelhed men stadig har god hørelse, og medicinsk behandling var ineffektive, vil læger anbefale en kirurgisk procedure at skære balance nerven mellem hjernen og det indre øre. For at få adgang til balance nerven, udføre læger en kirurgisk procedure kaldet en kraniotomi. Forståelse kraniotomi procedure kræver en grundig forståelse af de skridt, lægen vil tage, og hvad der vil ske efter operationen som patienten bedres.

Proceduren

En kraniotomi indebærer at skære et hul i kraniet og fjerne et stykke af kraniet, kaldet en knogle flap, for at få adgang inde i kraniet. Sygeplejersker vil forberede hovedbunden for kirurgi---indebærer barbering håret fra del af hovedbunden, hvor indsnittet vil forekomme (omkring øret) og rense området grundigt. Kirurgen vil gøre et snit i hovedbunden, trække hovedbunden tilbage og bore et hul i kraniet, ved hjælp af hullet til at skære ud knogle flap. Kirurgen sparer knogle flap at udskifte, når han er færdig med proceduren. Han så klip det vestibulære nerve (den nerve, der styrer balance og forbinder øret til hjernen), erstatter knogle flap---som han lægger igen ved hjælp af metalplader eller særlige Sting--- og trækker hovedbunden til normal stilling, syning snit lukket.

Proceduren kræver generel anæstesi og normalt indebærer fire eller fem dage på hospitalet for at overvåge patienten gennem opsving.

Efter operationen forventninger

Forståelse en kraniotomi indebærer også at vide, hvad der vil ske efter operationen. Selv om proceduren stort set eliminerer alle episoder af svimmelhed efter en fuldstændig genopretning, vil der være lejlighedsvis perioder af vaklen i et par dage efter operationen, som kroppen kompenserer for den klemt nerve ved at satse på den modsatte indre øre til at opdage balance. Lægen vil sandsynligvis anbefale arbejder med en fysioterapeut på en balance-building øvelsesprogram efter løsladelse fra hospitalet som en sikkerhedsforanstaltning.

Sammen med den sædvanlige lille risiko for infektion, der ledsager enhver kirurgisk procedure, er der også en risiko for at patienten vil opleve hovedpine efter operationen. Care team vil arbejde med patienten gennem tilbagebetalingsperioden og bagefter at administrere tilbagevendende bivirkninger af proceduren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com