Sådan finder du en Civil kirurg

07/08/2010 by admin

En civil kirurg er en autoriseret læge, der forestår lægeundersøgelser af indvandrere søger permanent opholdstilladelse i USA. Du kan finde en civil kirurg i dit område ved at satse på fire former for ressourcer.

Føderale midler

USA Department of Homeland Security giver en online værktøj til at finde civile kirurger i dit område via sin Citizenship and Immigration Services division. Tjek USCIS hjemmesiden til en enkel postnummer søgning på nærliggende civil kirurger. Den amerikanske Centers for Disease Control og forebyggelse giver også links til USCIS locator værktøj.

Statsmidler

Selv om den føderale regering fører tilsyn med den civile kirurg korps, vedligeholde statslige sundheds-afdelinger mapper af civile kirurger inden for staten. Check din lokale health department's hjemmeside for biblioteker, lister eller Søg efter værktøjer til at finde lokale civile kirurger.

Lokale ressourcer

Lokale regeringer af byer eller amter med store bestande af indvandrere offentliggøre lister over by, Amt og nonprofit ressourcer til at hjælpe med indvandring behov - herunder at finde et område civile kirurg. Check lokale regering websites samt sites udgivet af indvandring-bistand, fonde eller velgørende organisationer.

Indvandring advokater

Spørg din indvandring advokat for at få hjælp. Fordi ekspert indvandring advokater forstå civile kirurger vigtige rolle i at opnå lovligt ophold, holde de ofte lister over civile kirurger med hvem de har arbejdet i fortiden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com