Langsigtede virkninger af Lyme sygdom

08/28/2010 by admin

Langsigtede virkninger af Lyme sygdom

Lyme flåter trives i skovområder, sandstrande, græsklædte områder og endda din egen baghave. Krydse af sig selv er så minut, at det ofte kan være vanskeligt at få øje på. I virkeligheden, på grund af sin lille størrelse, kan det ofte fest på en vært, og afgår fuldstændig uopdaget. Og fordi Lyme flåter er naturligvis udstyret med en kemisk, at numbs området omkring sin smitsomme bid, et offer kan forblive helt uvidende om angrebet indtil Lyme sygdomssymptomer begynder at skabe ravage på hans krop.

Identifikation

Borrelia burgdorferi er ansvarlig for sygdommen endnu en person smittet med borreliose bakterier. Sprede sig til mennesker og dyr ved bid af en hjorte kryds, er bid, selv kendetegnet ved en "bull's eye" type udslæt omkring det sted, hvor skovflåten har trængt ind i huden. Når smittet, kan Lyme sygdom efterhånden spredt til centralnervesystemet og leddene, samt de organer og bløde væv i kroppen.

Tidsramme

Jo mere tid at Lyme sygdom er givet til at manifestere sig i den menneskelige krop, de mere alvorlige symptomer på infektion kan blive. Infektionen skal behandles så tidligt som muligt med antibiotika for at overvinde følgerne af sygdommen. Desværre, hvis udslættet går ubemærket hen, eller en læge ikke mistanke om, at patientens symptomer er relateret til borreliose, infektionen kan gå upåagtet hen.

Effekter

Lyme sygdom er diagnosticeret gennem en simpel blodprøve, som vil afsløre sin bakteriel tilstedeværelse. Lyme sygdom, der fortsætter med at udvikle inde i kroppen kan begynde at form giftstoffer, som kan være dødelig. Influenza-lignende symptomer og ekstreme smerter i muskler og led kan gøre det vanskeligt at udføre dagligdags funktioner, herunder udøvelsen og gå. Selv med behandling med antibiotika, kan skader på inficerede dele af kroppen være irreversibel. Taleproblemer kan begynde at udvikle og forværre, forårsager meddelelse til være et problem for den smittede person. Og forringelse af musklerne kan forårsage en person til at blive bundet til sengen.

Fakta

Bortset fra de langsigtede virkninger, som Lyme sygdom kan have på kroppen, er de langsigtede virkninger, som det kan have på en persons bankkonto. Desværre betale sygdom ramte en heftig pris for at gøre dem godt igen. Sene fase ofre skal undergå en lang sigt fase af mundtlige og intravenøs antibiotika. Og hvis disse medikamenter er stoppet for tidligt, infektionen vil dvæle inde i kroppen, genvinde styrke og indlede den smertefulde ødelægger kroppen til en anden gang rundt. Endnu dækker nogle forsikringsselskaber ikke helt omkostningerne ved disse medikamenter til dens abonnenter. Omkostningerne ved de nødvendige antibiotika kan nå hundredvis af dollars for en enkelt dosis. Den langsigtede finansielle byrde kan være katastrofal for nogle patienter.

Forebyggelse/løsning

Forebyggelse er nøglen i kampen for Lyme sygdom. Iført lange ærmer skjorter, lange bukser, knæ strømper, korrekt fodtøj og en hat når venturing i skovområder i varmt vejr måneder, er foreslået. Lys farvet tøj er også en nødvendighed, som vil gøre dig bedre egnet til at spotte en Lyme kryds på dit tøj. En fuld krop og hoved kontrollere anbefales også, når du går tilbage indendørs. Kontrol for udslæt og anerkende de tidlige symptomer på borreliose er også væsentlige. Den tidlige fase af sygdommen ofte manifesterer sig inden for dage af bid. De tidlige symptomer omfatter, men er ikke begrænset til, hovedpine, træthed, muskelsmerter, feber, kulderystelser og hævede lymfeknuder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com