Hvordan at slippe af Cellulite med ernæring

03/28/2010 by admin

Cellulite beskriver fedtdepoter under overfladen af huden, der gør huden syntes kløftede. Det generelt vises på hofter, lår og balder. Det er mere almindelig hos kvinder på grund af den måde fedt, muskler og bindevæv er fordelt i huden. Ifølge MedicineNet, er cellulite forårsaget af fedtdepoter at skubbe og fordreje bindevævet under huden, hvilket resulterer i klumpdannelse.

Instruktioner

• Spiser en sund kost. Hvis du spiser sundere fødevarer, kan du reducere mængden af væske i kroppen. Dette vil forbedre udseendet af huden samt din generelle sundhed. Der er intet bevis for at nogen specifikke cellulite kost er effektiv. Formålet med at spise afbalancerede måltider, med frugt, grøntsager og magre proteiner.

• Klip kalorier til at tabe overskydende kropsfedt. Fordi cellulite er forårsaget af fedtdepoter, er det bedste du kan gøre fjerne overskydende vægt fra kroppen. Formindsk dit daglige kalorieindtag. Også reducere mængden af fedt, kulhydrater og natrium i din kost. Øge dit indtag af fiber.

• Kombinere god ernæring med motion. Styrke conditioning og aerob øvelse vil holde din krop sund og reducere overskydende kropsfedt. Kombinere fysisk aktivitet med god ernæring og du vil være på vej til at reducere dit fedt indhold og forekomsten af cellulite.

Tips & advarsler

  • Der er nogle andre behandlingsformer, der er godkendt af Food and Drug Administration, der kan bruges til at reducere cellulite. En massagebehandling kaldet Endermologie bruger rullende maskiner til massage hudområder inde i et kammer. Behandling er dyre og kræver som regel adskillige behandlinger at være effektiv. Det er beregnet til midlertidig reduktion af cellulite.
  • To lys terapi behandlinger er godkendt til midlertidig reduktion af cellulite udseende. TriActive kombinerer en laserenhed med suge af huden. VelaSmooth kombinerer laser og massage terapi. Disse er endnu mere bekostelig end massage-behandlinger.
  • Kosttilskud hævder at reducere cellulite. Ingen undersøgelser har vist at være effektive. Nogle af dem kan også være skadeligt for dit helbred eller interagere med anden receptpligtig medicin.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com