Hvordan til at føle sig bedre efter rygestop

03/27/2010 by admin

Hvordan til at føle sig bedre efter rygestop

Erobre en rygning afhængighed er en livslang proces, der tager beslutsomhed og engagement. Når du først begynder at nedtone din rygning vane eller afslutte kold tyrker, vil du bemærke flere sundhedsmæssige bivirkninger. Hovedpine, irritabilitet, depression og søvnløshed kan alle relateres til at give rygning og kan foretage afslutning endnu mere udfordrende end det allerede kan synes. Opholder sig positivt og at huske, hvorfor du har besluttet at forlade kan hjælpe dig med at holde på sporet.

Instruktioner

• Overveje at bruge en quitting støtte som nikotintyggegummi eller spray. Disse produkter, når de anvendes korrekt, kan hjælpe kroppen beskæftige sig med nogle af sine abstinenser samtidig holde dig ud af cigaretter.

• Bryde din quitting processen op til en uges mål. I stedet for at sige, at du gerne vil stoppe med at ryge for evigt, bare fokusere på ikke ryge for den kommende uge. Mindre mål hjælpe dig med at holde fokus og imødegå de negative bivirkninger bliver en sund dosis af realisering.

• Fokus på hvorfor du at holde op. Hvis du at holde op for personlig sundhed eller familie, holde disse mål i tankerne, når du begynder at føle sig dårligt. Den eneste sande kur for udbetalinger er tid, men bærer dine grunde til at slutte tæt i tankerne kan hjælpe dette tidspunkt til at passere mindre pinligt.

• Find tid til hvile eller nap. Med din krop, bruges til at pumpe nikotin, som er et nydelsesmiddel, kan du finde, at droppe dine rygevaner efterlader dig følelsen træt og søvnig. Hvilket gør tid til resten vil dramatisk forbedre den måde, du føler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com