Home Retsmidler for barndommen astma

02/26/2010 by admin

Home Retsmidler for barndommen astma

Mange folk spørger om, hvad hjem retsmidler er tilgængelige for barndommen astma. Hvis et barn uden hans redning inhalator, de ansvarlige har brug at vide hvad man skal gøre i tilfælde af et astmaanfald. Nedenfor er nogle hjem retsmidler, som du kan forsøge at hjælpe med barndom astma. Men hvis et barn ikke reagerer på hjem retsmidler, ringe 911 straks. Et hospital er det bedste sted for et barn under en svær astma angreb.

Koffein

Drikke en koffeinholdige drik, som en sodavand eller te, kan hjælpe med at lindre astmasymptomer. Nogle skoler holde en kan koffeinholdige sodavand på campus til dette formål.

Kommen frø

Et andet hjem afhjælpe for barndommen astma er at koge kommen frø (ajwain) og har barnet indånde damp.

Tørre druer

Tørre druer kan bruges som et hjem afhjælpe for astma. Nyd de tørre druer i vand natten over. Du kan enten få barnet spiser druerne i morgen (tygge langsomt) eller suge dem i mælk i 30 minutter først.

Hvidløg

Hvidløg er et godt hjem middel mod astma. Du kan koge hvidløgsfed i mælk, Tilsæt hvidløg for at ingefær te eller Kog hvidløg med honning, mælk og olivenolie til at hjælpe behandle barndom astma.

Honning

Honning er et godt hjem afhjælpe for barndommen astma. Placer en fuld krukke med honning under barnets næse i et par minutter. Du kan også tilføje en teskefuld honning til et glas vand og har barnet drikke blandingen tre gange om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com