Anbefalet opiat Detox Procotols under graviditet

10/17/2016 by admin

Gravide kvinder, der er afhængige af opiater bør afgifte for at undgå at skade deres babyer. Læger anbefaler at moderen til at søge behandling for sin afhængighed så hurtigt som muligt, mens gravid, så barnet ikke er født afhængige af opiater, også. Før du begynder enhver afgiftning program, altid konsultere din læge for råd om det bedste handlingsforløb, som hver situation er anderledes.

Standard-protokol

Når en gravid kvinde ønsker at afgifte fra opiater eller andre opioider, er den anerkendte standard for pleje, Ifølge National Health Institute, metadonbehandling under en læges tilsyn. Metadon er ikke kendt for at forårsage fosterskader og heller ikke har nogen langsigtet påvirker på en baby. Der er andre medikamenter til rådighed for opiat afgiftning sådanne, som Suboxone (buprenorphin/naloxon) eller Subutex, (buprenorphin), men fordi de er "Graviditet kategori C" medicin, hvilket betyder, at de er kendt for at forårsage skadelige og muligvis fatal fosterskader på et foster, er anbefales ikke til brug i afgiftende gravide kvinder.

Metadonbehandling

Der er to metoder til brug af metadon for opiat afgiftning, fravænning og vedligeholdelse metoder. Metoden fravænning består af administrere metadon i gradvis smallere doser til den vordende mor, indtil hun ikke længere tager nogen. Hun vil stadig føle tilbagetrækning, men en meget-mindsket sats. Læger ikke ordinere denne metode, fordi selvom mor er fint, tilbagetrækning kan dræbe fosteret. En sikrere metode er metadonbehandling. Den vordende mor tager en vedligeholdelsesdosis af narkotika dagligt under hele graviditeten. Hun kan ikke tage stoffet hjem med hende, som metadon vedligeholdelse protokoller. Efter hun har barnet, kan hun beslutter at vænne off det eller fortsætte terapien. Når barnet er født, skal han vænne fra metadon for en periode på omkring to uger, eller indtil alle af metadon er renset fra hans krop. Han vil blive overvåget og forblive på hospitalet for varigheden af perioden fravænning. Det er sikrere, fordi han er bedre i stand til at modstå virkningerne af enhver tilbagetrækning følte fra fravænning off metadon efter fødslen derefter fravænning mens i livmoderen.

Overvejelser

Selv om de fleste læger mener metadonbehandling den sikreste rute for opiat afgiftning når gravide, er det i sidste ende op til den mor, som rute for at tage hendes behandling. Afgiftende fra enhver stof til enhver tid, især mens du er gravid, er meget farligt. Moderen skal kontakte en læge før du starter eller stopper enhver behandling, da det kan skade mor og/eller barn. Når vedligeholdelse metode bruges, fordi lægen giver metadon dagligt, skal moderen vende tilbage dagligt for sin dosis, så hun ikke bliver syge, og start føle abstinenssymptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com