Typer af ilt flasker

10/18/2016 by admin

Typer af ilt flasker

Der er tre almindelige typer af ilt flasker, som tillader at-home oxygenbehandling. Disse enheder kaldes ilt leveringssystemer og bruges til at transportere ilt i kroppen.

Komprimeret ilt flasker

Komprimeret ilt flasker kommer i en tank, der lagrer ilt gas. Knyttet til tanken er et flowmeter og en regulator, som bruges til at justere strømmen af oxygen. Komprimeret ilt flasker kommer i forskellige størrelser spænder fra store stationære tanke til små tanke, som kan transporteres. Disse tanke er generelt hjem leveret og gemt i en sikker hjørne af et rum. En nøgle er nødvendig for at aktivere eller deaktivere tankene og skal udskiftes, når tanken bliver tom.

Flydende iltsystemer

Flydende iltsystemer består af en stor sølv vigtigste tank og en eller to reservedunke. Reservedunke bruges for rejser uden for huset og kan genfyldes fra de vigtigste tank. De reservedunke generelt vejer omkring 8-10 lbs., og kan foretages med en vogn eller en skulder rem. Hvis tanken ikke er brugt ofte, vil den flydende ilt fordampe, så foreslås det, at du udfylder de bærbare enheder lige før brug.

Iltkoncentratorer

Iltkoncentratorer koncentrere ilt fra luften og levere det til kroppen. Disse tanke er ikke bærbare, men en mindre bærbar tank vil blive leveret sammen med enheden som backup for strømsvigt og transport. Denne enhed er normalt anvendes til patienter, der kun bruger ilt om natten, men de kan bruges hele døgnet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com