Hvordan til at identificere Codependent opførsel

11/20/2010 by admin

Hvordan til at identificere Codependent opførsel

Forsøge at kontrollere noget du ikke kan styre er codependency i en nøddeskal. Det begyndte som en betegnelse for mennesker, der lever med en alkoholiker, der forsøgte at få nogle kontrol over situationen. Denne lidelse kan præsentere sig når som helst der er behov for selvbeskyttelse i et voldeligt forhold. Derefter cykler det gennem generationer indtil opsving er praktiseres. Hvis du kunne identificere nogle af disse symptomer i din adfærd, kan du være codependent.

Instruktioner

• Forventer perfektion fra andre og forsøge at være perfekt. Føler du nødt til at bevise din kærlighed gennem din adfærd. Du er bange for fejltagelser og føles som et dårligt menneske, hvis du laver en.

• Få en følelse af værd når andre folk gøre hvad du vil have dem til at gøre. Følelse kraftigt når din ægtefælle eller barn gør en fejl er en påtegne i codependent opførsel.

• Finde ud af, hvad andre ønsker og føler for at guide dine ønsker og følelser. Du ignorerer dine behov og forsøger at behage andre mennesker.

• Give til andre overdrevent. Gaver, tid, opmærksomhed og rådgivning er alle ting en codependent vil give i overflod for at få kontrol.

• Identificere andre folks problemer og fejl let og føler et stærkt behov at give råd. Men du har svært ved at indrømme dine egne fejl og vil bebrejde andre i stedet. Føle angst, skam og skyld når de står med en andens problemer, snarere end en sund beløb af empati.

• Har svært ved at beskytte dig selv ved at sætte grænser. Du siger ja til ting, du ikke ønsker at gøre. Din adfærd afspejler, hvad du tror andre ønsker fra dig. En codependent finder det svært at identificere deres egne behov, ønsker og meninger.

• Spekulerer hvorfor andre mennesker ikke tage materiel i dig som du gør i dem. Du bliver alt for krænket af opfattet ufølsom og uforskammethed. Du opfatter folk som egoistisk, når de er ligeglade for meget for dine følelser den måde du ville deres.

Tips & advarsler

  • Hvis du har nogen af disse træk og føler de effektuering af dine relationer kan en psykolog og støtte gruppe være nyttige.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com