Hvad er fordelene ved økologisk kød?

02/10/2012 by admin

Mange øko-venlige forbrugeren tout fordelene ved en kød-fri kost. Endnu ønsker masser af grøn-minded folk at forblive kødædere mens optimere deres sundhed, at reducere deres kulstof-fodaftryk og nedslående dyremishandling og fabrikslandbrug taktik. På udkig efter "certificeret økologisk" label kan bidrage til at nå disse mål.

Miljømæssige fordele

Efter certificering fra USDA National Organics Program, er økologiske fødevarer produceret af landbrugere, der lægger vægt på brugen af vedvarende ressourcer og bevarelse af jord og vand til at forbedre miljøkvaliteten. Økologiske dyr gårde skal følge bevarelse praksis at bevarer naturlige ressourcer.

Mindre toksiner

Økologisk kød, æg, mejeriprodukter og fjerkræ produkter indeholder mindre toksiner end konventionelle versioner, som de kommer fra dyr, der ikke får antibiotika eller væksthormoner. Dyrene spiser økologisk foder og korn, og opvokset på gårde, der udnytter økologisk skadedyrsbekæmpelse. Ud over hormoner, og kemikalier, kan masseproducerede kød også indeholde tilsætningsstoffer, såsom nitrater for farve.

Human landbrug

Certificerede økologiske produkter kommer ofte fra dyr, der opdrættes med en "fritgående" livsstil. De er i stand til at strejfe med ubegrænset adgang til vand, mad, solskin og frisk luft. Konventionel og dyrefabrikker begrænse dyr til en placering i en lang periode. Ved at støtte den økologiske kødindustrien, støtter du også mere human behandling af dyr.

Modermælk

En anden fordel ved økologisk kød er dens virkning på modermælken hos ammende mødre. En undersøgelse offentliggjort i British Journal of Medicine tyder på, at gravide, der spiser økologisk kød har en højere kvalitet af modermælk. Modermælken fandtes for at indeholde højere niveauer af konjugeret linolsyre eller CLA, en "god" type fedt, der hjælper immunsystemet udvikling hos nyfødte.

Kigge efter den USDA etiket

"Frilands" refererer til kød fra dyr tilladt hen til gennemstrejfe i udendørs, men det betyder nødvendigvis produkterne er økologiske. Nogle animalske fødevarer kan være mærket "naturlige", hvilke ikke bekræfter dem som økologiske, medmindre de har en "certificeret økologisk" tætning fra US Department of Agriculture.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com