Hypnose til at hjælpe OCD

01/22/2012 by admin

Obsessiv-kompulsiv sygdom er en tilstand, der forårsager den Lidende ofte bekymre dig om noget ubetydeligt. Deres reaktion på denne bekymring er at gentagne udføre en lille opgave såsom håndvask eller andre rengøring aktivitet. Om årsagen er ukendt, der findes forskellige behandlinger, herunder for nylig hypnose. Hypnose virker ved at øge bevidstheden og derfor gøre patienten mere modtagelige for forslag. Dette kan hjælpe dem med at lære at slappe af og administrere deres tvangshandlinger. Men hvordan man styre obsessiv-kompulsiv sygdom gennem hypnose?

Grundigt forstå hypnose

Hypnose er simpelthen en tilstand af øget bevidsthed. Det har vist sig som en hjælp til angst og smerte. Hypnose betyder ikke, at du kan blive kontrolleret af den person, hypnotisere dig, men det kan hjælpe dig med at blive mere bevidste om hvordan dit sind fungerer. Hypnose er fundet gavnlige siden 1950s Hvornår Milton H. Erickson behandlede patienter af hypnotisere dem.Hypnose virker ved at afslappe patienten. Når afslappet, sindet er mere klar, og det er også mere åbent. Det betyder, at et forslag, når en patient er under hypnose kan faktisk har mere af en virkning end hvis det blev gjort under normale omstændigheder.Hypnose har ikke skal foretages af en anden person end patienten, og selvhypnose er muligt hvis man forstår de grundlæggende principper for hypnose.

Omhyggeligt vælge en professionel

Søg en professionel, der er uddannet i både hypnose og behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom. Det er langt mere fordelagtigt at finde en psykolog eller psykiater, der kan udføre hypnose end for at finde en hypnotisør, der påstår de kan behandle obsessiv-kompulsiv sygdom. Du kan finde af psykologiske professionelle kontorer i din by ved at søge under rådgivning eller terapi. Du skal være helt fortrolig med professionelt efter eget valg. Det vil være umuligt at acceptere nogen forslag, hvis du ikke er i stand til at slappe af omkring din terapeut.

Gøre en løs tidsramme

Du skal have en idé om hvor længe det kan være, før du begynder at mærke en effekt. Dette bør ikke være for strenge som der er ingen sæt tid at hypnoterapi tager til arbejde. Spørg din terapeut til at hjælpe dig med at få en plan for at beregne nogenlunde hvor mange sessioner det vil tage før du begynder at lægge mærke til fordel for hypnose. Hvis du ikke kan se nogen forskel overhovedet i din obsessiv-kompulsiv sygdom efter at mange sessioner, derefter overveje at finde en anden terapeut. Selvom det er sjældent, er der visse tilfælde, i hvilke hypnoterapi kan aldrig have en effekt på betingelsen. Dette vil skulle drøftes med din terapeut, men da dette varierer fra sag til sag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com