Sådan føler godt, når du er fedt

02/12/2012 by admin

Sådan føler godt, når du er fedt

Overvægtige mennesker er kritiseret og latterliggjort i graden at visse forkæmpere har argumenteret for, de fortjener den samme retsbeskyttelse som dem, der diskrimineres på grund af race, alder, seksualitet eller religion. Desværre lever vi i et "fatist" samfund. Men at have et par ekstra inches omkring din talje bør ikke nødvendigvis påvirker kvaliteten af dit liv. Nogle undersøgelser foreslå endda, at større folk kan leve lige så sundt et liv som dem på en idealvægt.

Instruktioner

• Lær at elske din krop. Hvis alle var den samme størrelse og form ville verden være et meget kedeligt sted. Desuden er der nogle mænd og kvinder, der foretrækker en større ramme. Der endda dating klubber for mennesker søger for at finde en mere robuste partner.

• Tage mindst 30 minutters motion tre gange om ugen. Større folk kan leve et sundt liv og er ikke automatisk fordømt til kortere levetid eller kronisk sygdom, hvis de ser efter sig selv. Hvis du er genetisk tilbøjelige til vægtøgning eller har en langsom metabolisme, kan du gøre din bit bo som egnet som muligt. Motion kan også reducere stressniveauet og øge selvværd i sig selv.

• Holde sig til en sund kost. Spis masser af frugt og grøntsager og undgå fedtholdige fødevarer og tomme kulhydrater. Det er vigtigt at give dig selv lidt af hvad du har lyst til, det er bedst at klippe ud så meget over-forarbejdede fødevarer som du kan. Selv hvis du spiser den samme mængde af mad, vil en sundere kost være meget bedre for din krop.

• Ignorer kropsbillede solgt til dig af medierne. Magasiner, tv- og modebranchen skildre en uopnåelig, og ofte usunde, idealiseret billede af både den mandlige og kvindelige krop. Se dig omkring. Du kan være en lille overvægt, men meget få mennesker ligne de billeder, du ser i avispapir og på filmlærredet. Ifølge data fra Centers for Disease Control og forebyggelse havde den gennemsnitlige mand og kvinde over 20 år en taljemål 39,7 inches og 37 inches henholdsvis i 2009.

• Slid tøj der smigrer din figur og gør du føler dig tryg. Gå til design, øge din selvtillid og gøre du føler dig godt. Tænk over nedskæringen af det tøj du køber og vælge mønstre, der gør dig vist højere og slankere. Lodret nålestriber kan være meget flatterende, hvis du har en større ramme. Undgå lyst eller lyse farver, da disse kan understrege omkreds. Overveje at besøge butikker, der henvender sig udelukkende til større folk i stedet for at købe ekstra stor varer fra almindelige tøjbutikker. Specialiserede forretninger sælger tøj specielt designet til at smigre den fyldigere figur.

• Deltage fedt støtte og accept grupper. Non-profit organisationer som National Association for Advance Fat accept (NAAFA) og International størrelse accept Association (ISAA) arbejde for at mindske forskelsbehandling baseret på kropsstørrelse og tilvejebringe ressourcer til formål at bemyndigelse fedt mennesker. NAAFA siger, at 12 procent af USA 's voksne oplevet vægt forskelsbehandling i 2006, op fra 7 procent i 1995-96.

• Tage op en hobby, der ikke vil blive påvirket af din størrelse. Hvis du føler sig udelukket fra visse sport eller andre aktiviteter, begynde at spille et instrument eller måske deltage i en bogklub. Fokusere på at finde en pass tid du nyde hvor du har chancen for at møde mennesker og din vægt vil ikke være et problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com