Om HCG til at tabe sig

02/27/2012 by admin

HCG står for human chorion gonadotropin. Det er et hormon, der produceres i moderkagen og er mest almindeligt forekommende i urin fra gravide kvinder. Dens formål er at "regulere embryo udvikling og påvirke niveauet af andre hormoner" under graviditet, ifølge Dr. David L. Katz i sin artikel "HCG injektioner en god måde at tabe sig?" offentliggøres på O, The Oprah magazine's hjemmeside. Mange læger og andre vægttab specialister har foreslået at tage HCG injektioner vil bremse din appetit og hjælp du ophold på en lav-kalorie diæt.

Historie

HCG injektioner blev først brugt som en behandling af fedme af en britisk læge ved navn Dr. A. T. W. Simeons. Simeons tilbragte år på at studere overvægt og vægttab. Han bemærkede, at efter giver sin patienterne HCG injektioner, de manglede, den "symptomer man ville forvente fra en patient på et meget lavt kalorieindhold kost. For eksempel, havde hans patienter "ingen hovedpine, sult smerter, svaghed eller irritabilitet." Simeons offentliggjort en rapport, som beskrev disse resultater i 1954.

Funktion

Simeons observeret, at under graviditet, fede kvinde var i stand til at sænke mængden kalorier i deres kost uden at blive sulten eller irritabel. Simeons beskrev, også på grund af den øgede niveauer af HCG produceres af kroppen under graviditet, en kvindes "diencephalic bank kapacitet synes at være ubegrænset, og unormal faste indskud dannes aldrig," ifølge Hcgdietinfo.com. Derfor troede Simeons, at HCG injektioner ville bidrage til at begrænse en persons appetit.

Overvejelser

Trods disse påstande er HCG injektioner nok ikke den bedste vægttab støtte. En undersøgelse foretaget i 1990 ved Institut for medicinsk fysiologi og biokemi ved universitetet i Stellenbosch i Stellenbosch, Sydafrika fandt, at patienter modtager HCG injektioner ikke tabe mere vægt end på placebo, ifølge det amerikanske Department of Health & Human Services. Ifølge Mayo Clinic, har mange andre medicinske undersøgelser undersøgt effektiviteten af HCG injektioner på vægttab. Resultaterne af disse undersøgelser "var ikke lovende."

Advarsel

Manipulere mængden af HCG i din krop ved at tage HCG injektioner kan forårsage sundhedsproblemer. HCG er designet til at stimulere æggestokkene. Det forårsager mængden af østrogen og progesteron i kroppen til at svinge. Supplere din naturlige niveau af HCG med en injektion kan føre til dannelsen af ovariecyster ifølge Dr. Katz i sin artikel på O, The Oprah magazine's hjemmeside.

Ekspert indsigt

På grund af disse bekymringer, vil du sandsynligvis være bedrestillet forsøger at tabe sig den gammeldags måde. Den kun surefire måde at tabe sig er at leve en sund livsstil. Ifølge Mayo Clinic, du skal "tage en ærlig kig på din kost vaner og daglig rutine." Den bedste ting at gøre er at spise en sund kost og motion regelmæssigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com