Mr kompatibel lys

05/11/2012 by admin

Mr kompatibel lys

Magnetic resonance imaging eller MR-scanning er en medicinsk procedure, der bruges til at bestemme kompleksiteten og omfanget af skader i det menneskelige legeme. På hospitaler, er det udført af scanning patienter inden for skaden. MRI maskine, virker ved at oprette et detaljeret billede af delene af kroppen ved hjælp af et magnetfelt og radiobølger. En læge foreslår generelt, at patienter, der kommer ind med akut tilbage smerter eller forstuvet anklerne gå ind for en MR-scanning.

Mr kompatibel lys

MRI maskine virker ved at skabe en stærk magnetfelt mens den passerer elektrisk strøm gennem sin ledninger loops, mens der er en udveksling af radiobølger. I denne proces protoner i kroppen udløses og tilslutter sig for at absorbere radiobølgerne og starte spinning. Denne spænding af molekylerne frigiver energi, der er afhentet af spolen og overføres til computeren. Computeren derefter behandler alle oplysninger og endelig giver ud en 3-D billede af det berørte område. Alt dette funktion foregår ved hjælp af magnetisme, er det obligatorisk at hver andet materiale i rummet er nonmagnetic, selv belysningen. Når lyset er nonmagnetic hindrer det ikke i arbejdet med MRI maskine. Også, i et Mr suite, ordentlig belysning er et must afgørende, ligesom enhver anden medicinsk drift eller eksamen værelset, til at øge synligheden af operatøren og dermed mindske muligheden for eventuelle fejl. Mr sikker belysning er nok lys til at gøre patienten føler sig sikker og komfortabel.

Sort

Der er sorter af Mr sikker lys, der er designet til at opfylde kundens krav. Dette kan placeres på jorden, er knyttet til loftet eller kommer selv med hjul, således at det kan flyttes let fra ét sted til et andet. Nonmagnetic lysene er let og kommer med lysstyrkeniveauer, der kan justeres. De har også rotatorer, der kan vendes rundt til at pege lyset i den korrekte krævede retning og har overkommelige udskiftninger pærer så godt.

Forudsætninger for Mr belysning

Mr sikker belysning, er en specialiseret produkt, kommer med mange forudsætninger. Det skal oplyses, bruger DC (jævnstrøm) magt. Det er blevet bemærket, at lys, der bruger vekselstrøm (vekselstrøm) kan påvirke kvaliteten af billedet er fremstillet af en MRI maskine og også påvirke dens ydeevne. Derfor er det vigtigt, at Mr-værelse har armaturer, der bruger jævnstrøm. I en MRI værelse er det vigtigt at have en belysning, der er støj gratis. Dette er grunden til, at nogle MRI sikker lys er udstyret med isolation transformers, der forhindrer højfrekvente støj interferens med MRI maskine. Mr kompatibel lys skal også have mulighed for at justere lysstyrken.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com