Bipolar symptomer hos småbørn

08/28/2012 by admin

Bipolar symptomer hos småbørn

Bipolar lidelse, også kendt som manio-depressive sygdom er en psykisk sygdom karakteriseret ved ekstreme humørsvingninger i humør og adfærd. Bipolar lidelse er vanskelig for at genkende i småbørn, da de ikke er i stand til at udtrykke hvad de føler, og symptomerne--som er forskellige fra dem hos voksne og selv små børn--er ofte forveksles med andre lidelser, eller bare opførslen af et uregerligt barn. Bipolar lidelse kan behandles, men, og jo tidligere diagnosen er gjort, jo bedre chance bipolar toddler har for et sundt liv.

Hyperaktivitet

Bipolar småbørn kan blive meget hyperaktiv og har svært ved at betale opmærksomhed. Det er ofte fejldiagnosticeret som opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse, så det er vigtigt at udelukke bipolar lidelse før medicin administreres.

Raserianfald

En bipolar buksetrold er let ked og vred. Denne vrede vil ofte udtrykkes gennem meget ud-af-kontrol, langtrukken raserianfald.

Destruktive tendenser

En bipolar buksetrold kan engagere sig i destruktiv adfærd, som forsætligt skadelige objekter i sit hjem eller ødelægger sit eget tøj eller legetøj.

Defiance

En bipolar buksetrold kan virke anmassende og herskesyg. Hun kan være uvillige til at overholde forældrenes instruktion.

Adskillelse beklemthed

Et lille barn med bipolar lidelse kan være usædvanligt trængende. Han kan ønske at være sammen med dig hele tiden, behov for mere end den normale mængde af opmærksomhed.

Søvnforstyrrelser

Det kan være svært at få en bipolar buksetrold til at sove. Hendes søvn kan til tider være meget uregelmæssig, hvis hun sover på alle.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com