Rødkløver sundhedsmæssige fordele

06/19/2012 by admin

Rødkløver sundhedsmæssige fordele

Rødkløver er en flerårig urt fundet almindeligt i Nordamerika og Europa, hvis blomster har været brugt i århundreder som et middel for en vifte af lidelser. Dens videnskabelige navn er Trifolium pratense, og det er også kendt som beebread, ko Kløver, lilla kløver og Missouri mælk Vikke.

Historie

Rødkløver blev dyrket hovedsagelig som føde til græssende dyr, men det har været anvendt som medicin siden oldtiden. Traditionelle kinesiske healere anvendt det til behandling af luftvejssygdomme, og 19 herbalists anvendt det til behandling af kræft, eksem og kønssygdom.

Funktion

Rødkløver indeholder calcium, krom, magnesium, niacin, fosfor, kalium, thiamin og vitamin C. moderne forskning har fundet herb at være en rig kilde af kemikalier kendt som isoflavoner, der fungerer som østrogener. Disse har været genstand for forskning i behandling af menopausale symptomer, kardiovaskulære tilstande og knogletab på grund af osteoporose. Forskere undersøger også isoflavoner som en behandling for nogle kræftformer.

Bruger

Rødkløver kosttilskud har været vist i undersøgelser at øge sund HDL-kolesterol hos kvinder, så forskere ser på herb for mulig forebyggelse af hjerte-kar-sygdom, der ofte følger med overgangsalderen. Desuden, har nogle undersøgelser vist, at et uddrag af rødkløver kan forsinke knogletab forbundet med osteoporose.

Traditionelt, har Rødkløver været brugt som en børn hoste afhjælpe. Salver lavet med red clover har længe været brugt af traditionelle herbalists til behandling af psoriasis, eksem og udslæt.

Behandlinger

Rødkløver kan tages som en te, en tinktur og i tabletter og kapsler. Det kan også være anvendes topisk. Som en te, er 1 til 2 teskefulde tørrede blomster dyppet i en kop kogende vand i en halv time; 2 eller 3 kopper kan træffes dagligt. Den pulveriserede urt kommer i kapsler af 500 mg; 2-6 kapsler om dagen er den standard dosis. Rødkløver tinktur kan føjes til varmt vand som en te; 60 til 100 dråber tre gange om dagen anbefales.

Advarsler

Ingen alvorlige bivirkninger er kendt for at skyldes indtagelse af Rødkløver, men konsultere din læge før du tager nogen red clover produkt. Det bør ikke tages af kvinder med en historie af brystkræft og bør ikke tages af gravide eller ammende kvinder. Mennesker, der tager blodfortyndende medicin bør også undgå urten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com