Hvordan at vælge fødevarer, der sænker blodsukkeret

02/10/2012 by admin

Hvordan at vælge fødevarer, der sænker blodsukkeret

Hvordan du styrer dit blodsukkerniveau er en af de vigtigste ting en diabetiker kan gøre. For at sikre et langt og sundt liv uden komplikationer en diabetiker må lære at styre deres blodsukker. Lære hvad fødevarer lavere blodsukker kan være en af de vigtigste ting, lærer du i behandling af din diabetes. Nedenfor er blot nogle af de mange fødevarer, du kan vælge til et sundere liv mens der beskæftiger sig med diabetes.

Instruktioner

• Første, franske bønner eller nyre bønne som det er mere almindeligt kendt er en stor mad for at sænke sukker. De er høj i fiber og proteiner med en rimelig mængde af komplekse kulhydrater. De er meget stærkt anbefales af diætister for at opretholde korrekt blodsukker.

• Andet salat er lavere i kolesterol indhold og det hjælper med at forhindre diabetikere fra hjerte-kar-sygdomme. Salat er lavt indhold af kulhydrater og samtidig den indeholder kun 3% kulhydrater. Denne kombination gør salat en ideel mad til at sænke blodsukkeret.

• Tredje, saft af Bruxelles sprout sammen med saften af den franske bønne blandet sammen betragtes som en glimrende naturlig middel i behandlingen af diabetes. De siger det virker ved at stimulere produktionen af insulin således sænke blodsukkeret.

• Fjerde, tomater, er en anden god mad, der kan spises af diabetikere, der ønsker at tabe sig at kontrollere blod sukker. De er lavt indhold af kulhydrater, men også bidrage til at kontrollere blodsukkerniveauet i urinen.

• Endelig løg kogt eller rå er en fremragende mad i kontrol af blodsukkeret. Det er blevet opdaget at løg indeholder en sammensatte antidiabetic. Dette stof er meget lig de forbindelser {propyl, allylisothiocyanat, allicin og disulphide}, der bruges i dag til syntese af insulin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com