Hjemmelavet Retsmidler for drab lopper

03/12/2012 by admin

Hjemmelavet Retsmidler for drab lopper

Lopper er irriterende, blod-sugende insekter, der lever primært af katte, hunde og andre dyr. Men lopper kan fodre på mennesker samt, hvilket resulterer i udslæt, hævelse, nældefeber eller kløe. Lopper kan også passere langs sygdom. Det er vigtigt at slippe af med lopper hurtigst muligt, men mange mennesker ønsker ikke at bruge kemikalier omkring sig selv, deres kæledyr og deres børn. Den gode nyhed er, der er hjem retsmidler, du kan bruge til at slippe af med bugs.

Hvidløg

Hvidløg har længe været anvendt som en naturlig måde at kontrollere og fjerne lopper. Mennesker og hunde synes at drage fordel af tilføjer hvidløg til deres kost til at køre væk insekter. Medmindre de indtager en enorm mængde af hvidløg, bør nelliker udgør ingen problemer hos mennesker. Hunde bør dog gives kun én til tre fed knust hvidløg blandet i deres mad hver dag. Katte bør ikke gives hvidløg overhovedet.

Citrus

Et andet hjem middel mod lopper er citrus. Sprøjtning koncentreret citrus myggebalsam på jeres pet, dig selv eller dit hjem kan hjælpe kørsel væk lopper. Du kan lave en citrus frastødende billigt og nemt med citroner; Skær en citron i fjerdedele og lad det koge i to kopper varmt vand. Efter et par minutters kogende, lad de citron kvartaler stejle i vandet natten over. Den næste dag, tage citron delene og sætte væsken i en sprayflaske. Spray de ramte områder. Hvis du bruger spray på en pet, Sørg for at få områderne omkring ørerne og hoved, hvor lopper gerne samle, men ikke spray frastødende i jeres pet's øjne.

Borsyre

Borsyre er en meget mild syre ofte bruges i produkter som et insekticid, som en antiseptisk. Du kan finde borsyre i mange butikker som Borax, et hvidt pulver sælges som en vaskeri tilsætningsstof. Hjem med tæpper giver et nemt sted for lopper til at skjule og yngle, men overbrusning tæpper og tæpper med Borax hjælper med at dræbe loppe larver. Støv tæpper med en lys frakke af borax, og derefter arbejde pulver med en kost. Lad det sidde i 24 timer, og derefter vakuum op pulveret. Det er bedst at holde husdyr og børn væk fra området, mens Borax sidder. Kan du bære en maske samtidig anvende pulveret og støvsugning, selvom Borax har en lav toksicitet over for mennesker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com