Caregiver checkliste for at bringe et ældre familiemedlem i hjemmet

03/10/2012 by admin

Caregiver checkliste for at bringe et ældre familiemedlem i hjemmet

Selv aktive og selvstændige enkeltpersoner alder. Mens senior pasningsfaciliteter har forbedret, vælger mange at bringe deres ældre familiemedlemmer i deres eget hjem. Denne levende situation gør det raske familiemedlemmer til at tjene som pårørende, tracking fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed for seniorer. Før indbydende seniorer ind i dit hjem, er det vigtigt at forberede deres ankomst og tage skridt til at sikre deres levende situation er komfortable, praktisk og gavnligt for alle involverede.

Gennemførligheden

Diskuter gennemførligheden af denne levende situation med deres læge. Mange forhold kræver 24-timers pleje eller brug af specialudstyr. Hvis det ikke er muligt at skabe det ideelle miljø i din personlige hjem, kan et plejehjem være den eneste mulighed. Tale med lægen om leje et hjem sundhed aide eller live-in sygeplejerske at yde in-home pleje. Sørg for at du forstår den pleje regime, der vil være nødvendige.

Budget

Anmeld din månedlige/årlige budget og plan for en ny husstandsmedlem. Omfatte udgifter til mad, husly, underholdning, forsikring og lægehjælp. Hvis out-of-pocket udgifter er urimelige, tale med andre medlemmer af familien, lokale organisationer og den lokale afdeling af menneskelige tjenester. Disse ressourcer kan være i stand til at give ekstra kontanter, månedlige godtgørelser, oplysninger om skattefradrag og andre støttende tjenester. Opbygge en besparelse for nødhjælp og uventede udgifter.

Gøre plads

Klar plads for en ny husstandsmedlem. Tage i betragtning hindringer for mobilitet (f.eks. trapper, ramper). Foretage nødvendige reparationer og remodel. Køb møbler, hvis nødvendigt.

Snakke med ældre

Diskuter farten med din ældre familiemedlem. Prøv at hash ud uoverensstemmelser før at forpligte sig til at flytte. Mange seniorer harmes over de konsekvenser, at de er i stand til uafhængig tilværelse. Dette gælder især for folk, der har boet alene i mange år. Arbejde gennem disse spørgsmål, der involverer en formidler eller rådgiver om nødvendigt.

Tale med husstand

Diskuter flytningen med andre medlemmer af din husstand. Hvis ikke tidligere inddraget i planlægning, omfatte andre i den budgetmæssige plan. Sørg for, at alle er klar over deres ansvar som pårørende. Afgørelse om en primær og sekundær caregiver. Omarrangere tidsplaner som nødvendigt. Listen Nødstilfældekontakten, medicin regimer og andre prioriterede opgaver. Post anførte elementer i sikker, synlig placering.

Flytte

Flytte din ældre familiemedlem og hendes effekter i dit hjem. Smid ikke varer væk uden forudgående tilladelse. Købe ekstra lagerplads, hvis praktiske og nødvendige.

Luk ned

Close-up sin tidligere bopæl. Slukke utilities. Ændre hans adresse med United States Postal Service mindst 2 uger før sidste skridt. Ren og fraflytte en lejet plads. Leje, sælge eller lukke op privat ejendom.

Papirarbejde

Planen for medicinske komplikationer, forringede betingelser og eventuel død. Præcisere din myndighed som primære omsorgsperson (dvs. fuldmagt). Ved hvilken myndighed, du nødt til at lette din ældste juridisk og medicinsk anliggender. Undersøge oprettelsen af et levende vil eller ejendom plan, mens din ældre er stadig i stand til at gennemføre sin egen forretning. Sørg for alle medicinske og juridiske dokumentation er i orden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com