Ordentlig kost for vægttab

06/03/2012 by admin

En ordentlig kost for vægttab er baseret på den meget grundlæggende og enkle sandhed, at spise færre kalorier kombineret med udøver flere resulterer i vægttab. Der er ikke sådan noget som en trylleformular eller hemmelige opskrift, der vil gøre du tabe sig med sikkerhed måde en ordentlig vægttab kost vil.

Fakta

Et pund af vægt består af 3.500 kalorier. Forbrugende 3.500 kalorier over din krop forbrænder, får du et pund. Derfor ved afbrænding 3.500 kalorier over hvad du spiser, at pund vil være tabt i stedet for fået. Kalorier kommer fra proteiner, kulhydrater og fedt. Et gram af proteiner eller kulhydrater indeholder fire kalorier, mens et gram fedt indeholder ni. Det er bedst at spise færre gram fedt og mere af protein og kulhydrat.

Kalorieindtag

Der er etableret retningslinjer for de samlede kalorier mennesker bør indtage efter deres køn, højde, vægt og aktivitetsniveau til at opretholde deres nuværende kropsvægt. For at tabe sig, skimme off et par hundrede kalorier fra nævnte sum. Hvis din anbefalede kalorieindtag er 1.700 kalorier om dagen, for at tabe sig, du bør indtage 1.400 kalorier om dagen. "Det er kalorier der tæller," ifølge Mayo Clinic artiklen "Vægt tab basics."

Skære ned på kalorierne

Skære kalorier ved at spise og madlavning sundt. Naturlige fødevarer som frugt, grøntsager, magert kød og fuldkorn er normalt lav-kalorie. Ved pilotering kalorieindhold-redet ost på broccoli eller panering og stegning af bøffer, øge du mængden kalorier. Stege, bage, stew, grill og kog sunde fødevarer i stedet. Den generelle regel for vægttab er 1500 kalorier om dagen for kvinder og 1.800 kalorier om dagen for mænd, men tal med din læge først.

Motion

Vægttab opnås hurtigere og bedre kost kombineret med motion. Udøve omdrejninger op dit stofskifte, den hastighed, hvormed din krop forbrænder fedt. En hurtigere stofskifte forbrænder fedt hurtigere. Motion forbedrer cirkulation og blodtryk, sænker dårlige kolesterol og skaber muskel. Motion toner din krop som du tabe sig, fører ikke kun til en tyndere, men også til en sundere og mere attraktive dig. Konsultere din læge før man indlader sig på en motionsplan.

Tricks og Tips

Tror ikke at du er skære ned på kalorierne blot fordi en etiketten siger "fedtfattig." Mange fedtfattige varer er høj i sukker. Fedtfattigt betyder ikke lavt kalorieindhold. Fjerne en skive brød fra din sandwich. Dette vil fratrække 70 til 120 kalorier. Springe mayo. Bruge andre krydderier som sennep og ketchup. Dette vil også spare dig omkring hundrede kalorier. Drikke kost soda i stedet for regelmæssig, og du vil spare omkring 150 kalorier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com