Byggeri Site sikkerhed lektioner

06/10/2012 by admin

En sikker arbejdsstedet er sikret, når ledelsen er støttende og medarbejdere er motiverede for at arbejde sikkert. Sikkerhedsuddannelse sikrer, at arbejdskraften er vidende om sikker arbejdspraksis, forordninger, firmaets politikker og deres håndværk. Gennemføre sikkerhed møder og sikkerhedsuddannelse spiller en afgørende rolle i kommunikere virksomhedens sikkerhed program til sine ansatte og uddanne dem til at udføre deres arbejde sikkert (Se Reference 1).

Ny medarbejder orientering

Alle nye medarbejdere skal deltage i nye medarbejder orientering. På grund af mængden af oplysninger modtaget i orientering og i de første par dage af et nyt job, bør denne træning opdeles i et minimum af to dele, der omfatter blandt andre emner, grundlæggende sikkerhed virksomhedspolitikker og job-websted særlige sikkerhedsrisici og politikker (Se Reference 1).

Job-websted specifikke orientering kan være forskellige for enkelte afdelinger, afdelinger eller enkeltpersoner. Sikkerhed underbukser skal skræddersys til de individuelle behov og job af den nye medarbejder og bør omfatte emner som hvor at gå i tilfælde af en nødsituation, en gennemgang af jobsite viser sikkerhedsudstyr, nødvendige personlige værnemidler til jobbet, farlige materialer, der anvendes på byggepladsen, og hvor den materiale sikkerhedsdatablade (MSDS) kan findes for disse materialer.

Sikkerhed uddannelse/møder

Sikkerhed møder og uddannelse kan foregå på grundlag af daglige, ugentlige eller selv månedlig. Afhængigt af branchen og de farer i forbindelse med den specifikke job, kan korte, uformelle møder og uddannelse holdes flere gange om dagen for at muliggøre kommunikation mellem vejledere og arbejdstagere udfører jobbene.

Værktøjer, såsom Job sikkerhed analyse (JSA), kræves før start af jobbet giver den perfekte mulighed for at tilbyde uddannelse på udstyr eller personlige værnemidler skal anvendes, at sikre, at alle medarbejdere er ordentligt uddannet til opgaven.

Job-specifikke sikkerhedsuddannelse

OSHA 1926.21 kræver det, "arbejdsgiveren pålægger medarbejderen i anerkendelse og undgåelse af usikre vilkår og bestemmelser for hans arbejdsmiljø at kontrollere eller fjerne eventuelle farer eller andre eksponering for sygdom eller skade" (Se Reference 2). Sammen med nye medarbejder orientering arbejde medarbejdere, der Skift job, job pligter, eller hvis sikkerhedspraksis skal forbedres skal have ekstra job-specifikke sikkerhedsuddannelse, som indeholder gode praksis, pleje, vedligeholdelse og begrænsninger af personlige værnemidler, risici forbundet med farligt materiale, der anvendes i udførelsen af jobbet, og demonstration af disse praksis (Se Reference 1)

Tilsynsmæssige uddannelse

Tilsynsførende bestemme farten i et arbejdsmiljø. En vejleder, der ser ud til hans medarbejderes sikkerhed vil have en bedre sikkerhed post end en, der ikke gør. For at være effektiv, tilsynsmyndighederne bør deltage i en bestemt tilsynsførende sikkerhedsuddannelse, der lægger vægt på en styrkelse af selskabets forpligtelse til et sikkert arbejdsmiljø, Anmeldelser af virksomhedens politikker, gennemgår i detaljer fordelene ved en JSA, gennemføre improviseret sikkerhed møder, hvordan man håndterer usikre forhold, ulykke undersøgelsesprocedurer, coaching, rådgivning og dokumentation. Tilsynsførende er i forreste linje af virksomheden hver dag og spiller en stor rolle i virksomhedens succes og sikkerhed. Honing en vejleder sikkerhed færdigheder vil bedre forberede virksomheden for fremtiden (Se Reference 1).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com