Hvordan virker den volumetriske kost?

04/04/2012 by admin

Hvordan virker den volumetriske kost?

Læring om energi tæthed

For at følge den volumetriske kost med succes, skal du uddanne dig selv på "energitæthed" af forskellige fødevarer. Det meste af tiden, vil du spise fødevarer med lav energitæthed. Fødevarer, der er lav i energitæthed tage en masse plads i maven og gøre du føler dig fuld uden at tilføje en masse kalorier til din daglige kost. Den kost skaberen, ernæringsforsker Barbara ruller, Ph.D, har skrevet bøger ("The Volumetrics vægtkontrol planen" og "The Volumetrics spise planen"), der indeholder diagrammer af fødevarer og deres energi tætheder. Hvis du ikke har de handy diagrammer, er en god tommelfingerregel at vandholdige fødevarer og højt fiber fødevarer er lavere i energitæthed. For eksempel, er cantaloupe, agurker og bouillon-baserede vegetabilske supper lav i energi på grund af deres vandindhold. De fleste frugter og grøntsager er lav i energitæthed både på grund af deres høje vand og højt fiberindhold. Fedtholdige fødevarer er begrænset, fordi de er høje energitæthed--bare en lille dab af olie eller smør indeholder flere kalorier end to kopper af salat greens, f.eks. Ingen fødevarer er forbudt på den volumetriske kostplan, men dieters opfordres til at begrænse høj energitæthed fødevarer til små mængder og at fokusere på at få de fleste af deres daglige kalorier fra fødevarer, lav energitæthed.

At reducere kalorieindtag

Fordi den volumetriske kost opfordrer dig til at spise fødevarer, lav energitæthed, er resultatet, at du ender følelse mere fuld mens man spiser færre kalorier. Spise planer i Rolls' bøger giver mellem 1.600 og 2.000 kalorier om dagen. Afhængig af størrelse, alder og aktivitet, kan den gennemsnitlige kvinde mister et pund eller to om ugen på 1.600 kalorier og den gennemsnitlige mand kan miste eller opretholde vægt på 2.000 kalorier om dagen.

Tilføjelse af motion

Øget fysisk aktivitet er også en del af den volumetriske kostplan. Ruller tyder på begynder langsomt hvis du stillesiddende og arbejde dig op til 30 minutter til en time af motion de fleste dage i ugen. Ruller antyder gå som en nem måde at komme i gang, men enhver kalorieindhold-brænding aktivitet er fint.

At holde et tidsskrift

Ruller og andre, der fremmer den volumetriske kost tyder på, at holde en fødevare og aktivitet log eller journal er en vigtig komponent for at gøre kosten arbejder langsigtet. Hun foreslår blot logge hvad du normalt gøre for en uge eller to til at få en idé om, hvor dit valg af fødevarer og øvelse regime kan bruge forbedring. Derefter, hver uge, dieters kan foretage små ændringer til deres kost- og planer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com