Vigtige fakta om astma

04/03/2012 by admin

I Amerika, har fået diagnosen astma, herunder næsten 7 millioner børn til 23 millioner mennesker. Selvom udbredt, kan astma i mild til moderat tilfælde styres forholdsvis let.

Historie

Astma er steget støt i de seneste år og blev konstateret højere korrelationer mellem astma og race og astma og indkomst niveau. Undersøgelser har vist, at afrikansk-amerikanske befolkning, og lav indkomst befolkning, har højere forekomster af betingelsen.

Identifikation

Astma er en sygdom, der påvirker lungerne og respiratorisk systemer i kroppen og er en af de mest almindelige langsigtede sygdomme hos børn. Sygdommen ofte starter i barndommen og fortsætter ind i voksenalderen.

Effekter

Astmaanfald opstår, når noget udløser sygdommen, og luftvejene lukker enten helt eller delvist. Årsagerne til angrebene kan være miljømæssige, såsom cigaretrøg og forurening, fysiske eller følelsesmæssige. Stressende forhold kan føre til hyperventilation og astmaanfald.

Forebyggelse/løsning

Den bedste metode til forebyggelse er at have en inhalator og at vide, hvad der udløser du er modtagelige for. Udløsere er personlig, og ting, der kan modregne et angreb i en person vil ikke i en anden.

Fun Fact

Astma påvirker 1 i hver 15 børn i USA. Nogle børn vokser fra astma og ikke have problemer som voksne, men nogle vil fortsætte med betingelsen hele deres liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com