Risiko for at få en Vitrectomy

02/23/2012 by admin

Hvis en person oplever nethindeløsning, en tilstand, hvor der er skader på nethinden, træffes øjeblikkelig handling for at forhindre yderligere skade og tab af synet. En af de procedurer, der måtte være nødvendige kaldes en vitrectomy, og selvom det lyder skræmmende og indebærer en risiko for komplikationer, der kan opstå, er det ofte nødvendigt at redde en persons syn.

Vitrectomy

En vitrectomy er kirurgisk fjernelse af den glasagtige gel fra midten af øjet. Øjet er skåret med små kirurgiske værktøjer, og den glasagtige gel er suctioned ud for at give bedre adgang til bagsiden af øjet og nethinden. Bagefter, øjet er fyldt med gas eller silikone olie for at genoprette presset fra nu fjernet glasagtige gel.

Grøn stær

En mulig komplikation af en vitrectomy er neurovaskulære glaukom. Dette sker når nye blodkar vokser efter operationen og blokere dræning kanalerne. Dette medfører en back up af væsker, der lægger pres på øjet. I omkring 3 procent af patienter, der udvikler denne betingelse, resulterer i permanent blindhed.

Væske oprustning

Der er en risiko for, at der vil være en væske oprustning i klare tildækning af øjet, efter en vitrectomy udføres. Dette er almindeligvis omtales som en cornea ødem, og det kan føre til en ophobning af tryk på øjet, sløret syn og skader på væv.

Infektion

Som med enhver operation, er der altid risiko for infektion. En vitrectomy er ikke anderledes, og der er en risiko for infektion omkring øjet, i øjet og i nethinden når proceduren udføres. Dette er en komplikation, at kirurger bestræbe sig på at undgå, men det har været kendt for at forekomme.

Blødning

Ofte er gange en vitrectomy udført fordi der var blødning i glaslegemet gelen i øjet. Når gelen er suctioned ud og derefter erstattet, kan det oprindelige problem af blødning forekomme. Dette kan føre til permanent blindhed eller alvorlig skade i øjet af patienten oplever denne tilbagevendende symptom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com