Kinesisk medicin for hurtigt vægttab

02/20/2012 by admin

Ifølge den Merck Manual, er fedme sats i USA steget fra 25 ti 33 procent over de seneste ti år. Vægttab metoder rodfæstet i østlige medicin, og i særlige, kinesisk medicin, er blevet stadig mere populære. Selv om hurtige vægttab er sjældent permanent og kan være usikker, nylige undersøgelser har vist at behandlinger baseret på kinesisk medicin der fokuserer på at holde fordøjelsen og vedligeholdelse af qi---kroppens livskraft og energi, relateret til leveren og milten---kørende, kan føre til stabil, betydelige vægttab.

Spise ret

Ifølge kinesisk medicin, korrekt ernæring for en usund leveren eller milten (som kontrollerer produktionen og strømmen af en persons qi) bør bestå af varme fødevarer, mens ikke over kogte, bør være sauteed eller dampet støtte i hurtig fordøjelse. Grøntsager, proteiner og ris anbefales, mens fødevarer med højt fedt, er sukker og olie frarådet.

Naturlægemidler Aids

Kinesiske herbalists kan anbefale naturmedicin kombinationer, der kan bidrage til at øge vægttab når den kombineres med en ordentlig kost og motion. Kinesisk medicin hævder, at naturlægemidler kosttilskud kan arbejde på tre måder: ved at fremskynde en persons stofskifte og energi niveau, hjælpe en person til at forbrænde fedt hurtigere eller faldende syre i kroppen, som kan føre en person til at tørster salt, fede og søde fødevarer. Urter almindeligt anvendt i kinesisk medicin til at støtte i vægttab omfatter magnolia bark, ginseng, kinesiske rabarber, coptis og scute.

Akupunktur

Akupunktur har længe blevet anbefalet i kinesisk medicin til støtte i vægttab. Når du er færdig i forbindelse med en sund kost og motion, kan akupunktører bidrage til at lokalisere dele af kroppen, der kan udløse langsommere stofskifte eller usund mad cravings, der kan sabotere vægttab indsats. Tidende for medicinsk akupunktur har rapporteret, at deltagerne i en 2003-undersøgelsen, der fik akupunktur behandlinger mistede over tre gange så meget vægt som dem, der ikke har fået akupunktur behandlinger.

Hvad man skal undgå

Over-the-counter kinesiske vægt tab aids er normalt quick-fix kosttilskud, der er lavet med vestlige medicin og faktureres som traditionelle østlige retsmidler for at øge deres appel til vestlige forbrugere. Traditionel kinesisk medicin anbefale ikke kost piller, men i stedet rådgiver vægttab baseret på behandling af en persons qi med de rigtige fødevarer, naturlægemidler kombinationer, motion og akupunktur behandlinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com