Home Retsmidler for galdesten

07/28/2010 by admin

Galdeblæren gemmer galde, en væske, der er produceret af leveren. Det udskiller dette stof til støtte i fedt fordøjelsen. En serie af rør kaldet galdegangene forbinde galdeblæren til leveren og tyndtarmen. Galdesten er hårde aflejringer af kolesterol eller calcium salte, der blokerer disse galdegangene. Kvinder er mere tilbøjelige til at have galdesten; alder og fedme er faktorer, som godt. Mange mennesker har galdesten, der producerer ingen symptomer, mens andre er tilbøjelige til galdestensanfald, der kan være ganske smertefuld. Der er mange naturlige retsmidler, der hjælpe med at forebygge og behandle galdesten.

Urte-behandlinger

Urter og apoteksagenter tildeles foreslåede doser baseret på en af deres vigtigste farmakologiske egenskaber, terapeutisk interval. Terapeutisk interval er den laveste dosis, der giver nogen medicinske fordele til den største dosis, der er sikkert for forbruget. Urter er generelt ugiftige og alvorlige komplikationer eller overdosis er usandsynligt. Stick til foreslåede beløb, som tager flere er ikke tilbøjelige til at producere ekstra fordel, og potentielt kan forårsage negative bivirkninger.

Naturlægemidler behandlinger for galdesten kan inddeles i to kategorier. Der er behandlinger, der kan bruges under et akut anfald til lette symptomer. Der er også behandlinger der skal bruges regelmæssigt til at afhjælpe galdeblæren irritation og forhindre dannelsen af stenene.

Pebermynte bør anvendes under aktive angreb til at lindre galdegang spasmer. Tage 200 mg tre gange dagligt. Stikkende aske gips også lindrer smerter og galdegang spasmer under et akut anfald. Lav en gips ved at blande urter med varmt vand. Sætte denne pasta i en klud pose, eller mellem to lag stof, og anvende på huden. Stikkende aske gips kan købes fra en traditionel kinesisk medicin practitioner, eller fra en kinesisk naturmedicin butik under navnet tian han gu tong. Anvendes efter behov.

De følgende urter bør ikke anvendes under et akut anfald. Lucerne tabletter rense leveren og levere nødvendige vitaminer og mineraler. Tag 1,000 mg med varmt vand to gange om dagen for at forhindre galdesten. Boldo te øger produktionen af galde og skyller små galdesten ud af galdegangene. Drikke 1 kop tre gange om dagen. Ensian bitter reducere din appetit og stimulerer produktionen af galde. Tage som anvist på etiketten. Større celandine også stimulerer produktionen af galde og lindrer spasmer. Tage 15 til 30 dråber af tinktur med ¼ kop vand tre gange om dagen. Marietidsel reducerer mængden af kolesterol i galden. Tage 600 mg dagligt. Soja lechitin sænker kolesterol produktion i leveren. Tage 2.000 mg i kapselform dagligt. Gurkemeje hæmmer dannelsen af kolesterol krystaller. Tage 125 mg tre gange om dagen.

Andre overvejelser

Forstoppelse kan føre til dannelse af galdesten. Altid behandle denne tilstand til at reducere din risiko for galdesten. Hurtigt vægttab og lavt kalorieindhold kost også øge sandsynligheden for, at denne betingelse. A 1986 undersøgelse offentliggjort i Annals allergi fandt, at fødevareallergi kan bidrage til galdeblæren irritation. Når emner identificeret og fjernet ulovlige fødevarer, oplevede de fuldstændig fritagelse fra galdeblæren smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com