Hvordan du ikke lade dig være generet af folk dømme dig

05/03/2012 by admin

Hvordan du ikke lade dig være generet af folk dømme dig

Befolkningen dømme andre omkring dem. Selv folk, der forsøger ikke at dømme ikke kan hjælpe sig selv, da dette er blot en af de måder, som folk reagerer på de forskellige ting, de støder på. Men, nogle mennesker lever i konstant frygt for de domme, som andre mennesker føler over for dem. Nogle endda definere deres liv baseret på andre domme og kortlægge deres kursus baseret på opfattelsen af andre end på deres eget begær og principper.

Instruktioner

• Sikre, at du ikke bliver fordømmende på andre. Undgå hykleri bliver fornærmede eller såret af domme fra andre mens uddele din selv.

• Gåtur fra fordømmende mennesker. Undgå at lytte til deres kritik og domme, fordi i sidste ende, du ikke behøver at lytte til noget, du ikke ønsker at. Tom Ferry, forfatter til "Life ved Design" påpeger, at bare fordi en anden vurderer du, intet i sagens natur gør dommen ret, eller endda gyldig. Magt kommer fra at gå væk fra deres udtalelser og levende liv på dine vilkår i stedet.

• Anerkende, hvor domme kommer fra. Lær at fortælle dig at mennesker, der dømmer du gør det på grund af deres egen værdipapirer, ikke på grund af noget, der i sidste ende galt med dig.

• Minde dig selv om, at ingen er perfekte. Mennesker, der er fordømmende ofte holde folk op til umuligt standarder, der er helt urealistisk. Fortæl dig selv at arbejde hårdt på personlig lykke, relationer eller din karriere er god nok, og at uanset hvad alle andre siger, det er noget værd at være stolt af.

• Tale med en psykolog om de følelser du har når du føler folk dømmer dig. Anmode om oplysninger om en tilstand kaldet social angst. Når mennesker er ramt af andre folks meninger til det punkt, hvor det svækker deres eget liv, kan det være et symptom på denne betingelse. Hvis så der er håb, da terapi har vist sig for at være et effektivt redskab i behandlingen af social angst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com