Sådan bruges en ægtefælles sundhedsforsikring efter en skilsmisse

05/04/2012 by admin

Den konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act, almindeligvis kendt som COBRA, gør det muligt for enkeltpersoner at holde deres ægtefælles sundhedsforsikring efter en skilsmisse. Vælger COBRA fortsættelsen dækning kan være dyrt, men det er generelt billigere end en individuel sygesikring indkøbspolitik. Hvis du er i øjeblikket omfattet af din ægtefælles arbejdsgiver-sponsorerede sygeforsikring plan, kræver loven, at du modtager oplysninger om fortsættelsen dækning inden for 14 dage af planen administrator bliver besked om jeres separation eller skilsmisse.

Instruktioner

• Læse formularer vedrørende COBRA fortsættelsen dækning, så snart de ankommer med posten. Brev og ledsagende former vil give dig al den information du behøver om, hvordan man vælger fortsættelsen dækning og berettigede krav. Efter modtagelsen af oplysninger, har du 60 dage til at vælge dækning.

• Udfylde formularer til at vælge COBRA fortsættelsen dækning og sende det til den rette adresse. Du behøver ikke at sende betaling straks, om det skyldes senest 45 dage efter vælge fortsættelsen dækning under din ægtefælles sygeforsikring plan. På dette tidspunkt, kan du vælge dækning for dig selv og for eventuelle kvalificerende pårørende.

• Forstå, at der er grænser for COBRA fortsættelsen dækning. Generelt, vil du lov til at bruge din ægtefælles sundhedsforsikring politik for 36 måneder efter skilsmissen. Du bliver ansvarlig for at betale sygesikring premium til tiden hver måned for dækning til at forblive effektiv.

Tips & advarsler

  • Der er visse begivenheder, der ville ende dine rettigheder til COBRA fortsættelsen dækning. Hvis din ægtefælle er opsagt fra sin stilling for grov forsømmelse, eller hans firma opløses, vil du ikke længere være berettiget til COBRA fordele.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com