Om UnitedHealthcare enkelte forsikring

02/24/2012 by admin

Om UnitedHealthcare enkelte forsikring

UnitedHealthcare (UHC) er en del af den største enkelt sundhed carrier i USA kaldet UnitedHealth gruppe. Selskabet og dets partnere giver forvaltes pleje sygesikring og medicinsk-relaterede tjenester til cirka 70 millioner mennesker landsdækkende. Ud over udvikling af farmaceutiske management programmer og sundhedspleje forsker, tilbyder UnitedHealthcare et udvalg af sygesikring planer for både enkeltpersoner og familier.

Medicinsk planer

UnitedHealthcare har flere sygeforsikring plantyper. Afhængigt af enkelt behov tilbyder UHC dækning for en bred vifte af behov og omstændigheder. UHC "Copay" forsikring plan er meget lig arbejdsgiver-type planer. Denne plan giver enkeltpersoner mulighed for at betale en fast pris for kontor besøg. Planen omfatter en recept medicin kort og dækker alle eksamen og forebyggende pleje omkostninger efter egenbetaling er opfyldt. Stationær og ambulant lægeudgifter er dækket op til 3 millioner dollars pr. person.

For personer, der ønsker en forsikring plan, der primært dækker store medicinske udgifter, har UHC en "høj selvrisiko" forsikring planen. Den høje fradragsberettigede plan tillader enkeltpersoner at betale out-of-pocket til mindre medicinske udgifter såsom rutinemæssig sundhedspleje til gengæld for en lavere forsikringspræmie. Når planen fradragsberettigede er opfyldt, er alle dækkede sundhedspleje udgifter betalt af forsikringspolicen.

Personer med korttidsforsikring behov kan drage fordel af UHCs "korte sigt medicinsk" forsikring. Denne plan tilbyder deltagerne forsikring fra en til seks måneder. Det er ideelt for enkeltpersoner i mellem job, studerende eller førtidspensionister. Planen omfatter forebyggende pleje og læge besøg, akut lægehjælp, kirurgi og meget mere. Korttidsforsikring gennem UHC kan selvrisikoen og co betaler eventuelt. Deltagerne har mulighed for at vælge selvrisikoen og andre plan ydelser baseret på deres individuelle behov på kort sigt.

Dental forsikring

UnitedHealthcare tilbyder "Dental Premiere" og "Dental værdi" planer, der passer til deltagerne dental behov. Begge planer tilbyde deltagerne dækning for forebyggende pleje såsom rutinemæssige rengøringer med ingen fradrag eller venter perioder. En $50 årlige fradrag gælder for nonpreventative behandlinger som visdom tænder, fyldninger og rodkanaler. Den primære forskel mellem planerne for premiere og værdi er omkostningerne forbundet med at bruge en tandlæge udenfor UHC dental network. Premiere kunderne betale lavere out-of-pocket udgifter, hvis de bruger en tandlæge ikke tilknyttet UnitedHealthcare.

Medicare

Medicare er et føderalt sundhedsprogram for pensionerede personer. UnitedHealthcare tilbyder Medicare planer til pensionister samt kvalificerede personer med handicap. UnitedHealthcare har Medicare muligheder, herunder Medicare fordel forsikring og HMO sundhed planer, Medicare supplerende forsikring planer og Medicare Prescription Drug forsikring planer.

Overvejelser

UnitedHealthcare individuel forsikring planer er underlagt tegningsgaranti retningslinjer og kvalifikationer. Ansøgerne vil blive bedt om en række spørgsmål vedrørende sygehistorie, aktuelle helbredstilstand, alder og aktiviteter. Disse oplysninger er nødvendige for forsikringsselskabet til at bestemme støtteberettigelse og priser. Det er muligt for deltagerne i pensionsordningen nægtes forsikringsdækning baseret på hvordan de besvare nogle tegningskapacitet spørgsmål. Pre-eksisterende forhold, i mange tilfælde vil blive udelukket fra dækning i en periode efter dækning er udvidet. En allerede eksisterende tilstand er en sygdom, at en person er blevet diagnosticeret med eller behandlet for inden for seks måneder forud modtagelsen sygeforsikring.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com