Sådan bruges Kombucha, der har gået dårligt

07/15/2012 by admin

Sådan bruges Kombucha, der har gået dårligt

Kombucha er en type af gærede te menes at have sundheds-styrke egenskaber. Kombucha er brygget på en måde ikke ulig produktion af øl, og kan gøres derhjemme ved hjælp af en grundlæggende gæringsprocessen. For at gøre Kombucha, nødt du bare til at tilføje en bakterier--acetobacteri--en vand og gær løsning og vente på at gære. Kombucha har en lille alkoholindhold, og drikken kan blive genoplivet, hvis forsømt af ny antændt gæringsprocessen.

Instruktioner

• Adskille kultur fra vandet ved at tage Kombucha beholder og fjerner Scoby--den hårde, mushroom-lignende kultur på overfladen af te. Kombucha kultur kan stå i flere uger uden fodring og overleve, så du ikke behøver at købe en ny kultur og starte fra bunden.

• Tilføj en liter brygget sort te til en glaskrukke. Vente til te at køle ned (tilføjelse af Kombucha kultur til kogende vand vil dræbe den) og derefter tilføje din Kombucha kultur. Kulturen er undertiden omtales som "mor", fordi det vil producere flere kulturer, og fra disse kulturer vil du være i stand til at producere mere te, og så videre. Én Kombucha kultur bør give dig med en endeløs forsyning af Kombucha te.

• Tilføje 150 gram sukker til sort te og bland med en træske. Placer din Scoby kultur på toppen af den afkølede te og sukker løsning, dække glaskrukke med musselin klud og binde med en elastik.

• Forlader løsningen i et lunt sted at gære i flere dage til en uge. Derefter dræne te fra glaskrukke og drikke. Du kan opdele Scoby i så mange stykker som du kan lide og starte brygning nye kulturer fra hver "barn" af den oprindelige Scoby mor. Du kan efterlade Scoby i køleskabet i en uge om nødvendigt; det ligge i dvale i denne tid (dvs. det ikke vil vokse), men ikke forlade det for længere end dette, eller det vil dø. Du skal holde fodre din Scoby med sukker vand løsning for at holde den i live.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com