Hvad er fordelene ved Sand Play terapi?

03/23/2012 by admin

Hvad er fordelene ved Sand Play terapi?

Sand play terapi konceptet blev oprindeligt født ud af en bog af H.G. Wells med titlen "Ordet spil." Margaret Lowenfeld tænkt på dette, når hun tilføjede en "spekulerer på boks" til sine børns psykiatriske klinik i 1920erne. Sand play terapi blev først kaldt verden teknik.

Ud af verden teknik blev født den jungianske sand play terapi. Dr. Carl Jung og Dr. Dora Kaff udviklet og markedsført denne teknik for børn og voksne.

Symbolik

Symbolik binder stærkt til ubevidste som værende dens måde at kommunikere dybere tanker og betydninger til enkeltpersoner. Sand play terapi giver en måde at udtrykke sine følelser symbolsk og at nærme sig hans underbevidsthed self.

Spille

Sand play terapi genopvække ens barndom legende ånd.

Selvreparation

Som led i en psykologisk trossystem, at sindet kan helbrede sig selv, er sand play et værdifuldt redskab til realisering af dette.

Ytringsfrihed

Artikulation undertiden bliver kompliceret, når en ikke er indstillet til rødderne af hendes problemer. Sand play terapi giver ytringsfrihed uden behov for at være i stand til fuldt formulere alt, hvad der er galt.

Balance

Denne teknik bringer balance til en livsstil, der kan indebære mere verdslige og intellektuelle fokus end er nødvendigvis sundt for psyken.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com