De bedste hår genvækst elementer

03/21/2012 by admin

De bedste hår genvækst elementer

Hårtab er noget, mange mennesker håndtere, især når de bliver ældre. Det har mange årsager, fra genetiske mønstre til ernæringsmæssige mangler at understrege. At miste ens hår kan føre til selvopfattelse spørgsmål og være til skade for din følelsesmæssige velvære, og selvom det er i mange tilfælde ude af din kontrol, det er ikke altid. Der er flere klagemuligheder, der kan hjælpe i fornybare dit hår, og om disse ikke vil altid arbejde, som meget hårtab er afhængig af din genetik, de helt sikkert plejer ondt.

Finasteride

Finasterid er en mundtlig komplettere fås på recept og generiske sorter. Det virker ved at det væsentlige forhindre oprettelsen af DHT eller dihydrotestosteron, der fremmer hårtab. Det bruges primært i bekæmpelsen af mandlige mønster skaldethed og virker ikke med kvinder, da produktionen af DHT ikke er årsag til skaldethed hos kvinder (selv om dette kan være genetiske samt, skaldethed hos kvinder er primært forårsaget af stress og dårlig kost). Finasteride er kendt for at påvirke hår i området krone med 48 procent af mændene rapportering hår genvækst, og 90 procent af mænd rapporterer en langsom ned eller arbejdsnedlæggelse i antallet af hårtab.

Minoxidil

Kendt berømt som den primære ingrediens i den populære over-the-counter aktuel afhjælpe Rogaine, er minoxidil et kemisk stof anvendes direkte på overfladen af området halvskaldet, normalt i kronen af håret. De fleste moderne formler er skum-baseret og er mere effektiv hos yngre mænd. Minoxidils nøjagtige mekanisme for fornybare hår er ikke helt kendt, da det blev oprindeligt opdaget som en bivirkning, når det blev brugt til at behandle højt blodtryk. Minoxidil kan købes under mange forskellige navne, men ingredienserne er altid de samme.

Ordentlig kost

En af årsagerne til hårtab, at mange mennesker har tendens til at overse slankekure. Crash slankekure, navnlig, frarøver hvor en person kan spise lidt eller intet overhovedet i løbet af et par dage, kroppen af rette næringsstoffer og forårsager hår til at falde ud. At holde håret stærkt og regrow det spiser masser af protein og jern-rige fødevarer samt tage daglige multivitaminer. Fastende og ekstreme kostvaner kan forårsage kroppen svar tilsvarende med stress og kunne udløse en tilstand kaldet telogen effluvium, eller diffuse hår udgydelse, hvor dit hår falder i klumper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com