Hvordan til at teste dit syn

04/26/2012 by admin

Hvordan til at teste dit syn

Gå til en øjenlæge betyder at have tid og de penge eller forsikrings dækning hertil. Det er imidlertid yderst vigtigt, at du tester dit syn med jævne mellemrum, mindst en gang om året. Hvis du ikke er sikker på, at du har brug for en øjenlæge, men kender det er nok ud over tidspunktet for en øjenundersøgelse, kan du overveje at tage en synsprøve, som du kan udføre hjemme. Hvis resultaterne af en at-home synsprøve tyde på et problem, skal du sørge for at lave en aftale med en professionel øjet læge så hurtigt som muligt.

Instruktioner

• At vurdere dine symptomer ved at spørge dig selv, hvis du har brug at bringe dig objekter nærmere for at se dem; Hvis dine øjne er ofte røde, brændende eller tør; eller hvis du har brug for dit TV tættere end seks fødder til dig. Hvis svaret er ja, kan du brug for en mere grundig eksamen i en optometrist office. Hvis knibe øjnene sammen hjælper dig med at se tingene bedre og du ofte gnide øjnene eller har usædvanlige eller ufrivillige bevægelser af øjnene, kan disse også være indikatorer for et tab af synet eller mere alvorlige øjenproblemer. Ifølge British Columbia sammenslutning af Optometrister er disse nogle af de mere almindelige indikatorer for synsproblemer.

• Tage de online Snellen synsprøve og evaluere din afstand vision. Når at tage denne test i hjemmet, måle længden af "E" findes øverst i diagrammet med en lineal og multiplicere at måling af 2.838. Det resulterende tal er hvordan langt du vil sidde fra din computerskærm. Testen kræver så at du dækker det ene øje og læse breve, begyndende med toppen af siden. Når du når en linje, du ikke kan læse, er denne linje din visuelle "skarphed" - det er din evne til at se sort symboler på en hvid baggrund. Testen bør ske med dit andet øje, og resultaterne kan stilles til en øjenlæge for yderligere evaluering, hvis nødvendigt. Snellen øje diagrammer kan findes online på en række forskellige websteder.

• Afgøre hvorvidt du konsekvent føler som om dine øjne er trætte, tunge og ufokuseret. Ser du dobbelt eller opleve hyppig hovedpine, især efter kørsel, læsning eller arbejder på en computer? Hvis du svarer ja til nogen af disse spørgsmål og tests i ovenstående trin angiver en vision problem, bør din næste skridt være at se en øjenlæge eller optometrist for professionel behandling. Hvis ovenstående trin ikke angiver en vision problem og dit svar på disse spørgsmål ikke synes at foreslå et problem med dit syn, er det stadig en klog idé at se en professionel, der kan kontrollere for andre forhold.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com