Beta Glucan fakta

04/22/2012 by admin

Beta glucaner er kulhydrater eller komplekse sukkerarter findes i strukturer inden for nogle typer af planter. Som et kosttilskud, er beta-glucaner bruges til at behandle en række betingelser i urtemedicin.

Andre navne

Andre navne for beta glucaner omfatter beta glycans, grifolan, lentinan, PGG glucan, SSG, schizophyllan og beta-1.

Kilder

Svampe, havre, byg og gær er fremragende kilder i kosten af beta glucaner. Som kosttilskud fås beta glucaner i mundtlig og injicerbare former.

Bruger

Anvendelser af beta glucaner omfatter sænke kolesterol, styrke immunsystemet i AIDS-patienter, forebyggelse af infektion efter operation og behandling af kræft, diabetes, forkølelse, influenza, allergier, Lyme sygdom, leverproblemer, Crohns sygdom, øreinfektioner, fibromyalgi, leddegigt og multipel sklerose.

Risici

Mulige bivirkninger af beta glucaner omfatter kuldegysninger, feber, smerter på injektionsstedet, hovedpine, tilbage og ledsmerter, kvalme, opkastning, diarré, ændringer i blodtrykket, rødmen, udslæt og øget vandladning.

Overvejelser

Mundtlige beta glucan kosttilskud skal være begrænset til 15 g pr. dag og ikke taget mere end otte uger, advarer RxList.com. Hvis du er gravid eller ammende eller har en historie af depression eller sår, ikke kan det være sikkert for dig at tage beta glucaner, advarer læger Desktop Reference.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com