Måder at lindre væskeophobning

07/01/2012 by admin

Måder at lindre væskeophobning

Tilbageholdelse af vand kan være forbundet med at spise de forkerte fødevarer, i de forkerte mængder; eller det kan være motiveret af en underliggende medicinsk tilstand eller medicin bivirkning. Uanset hvorfor er vand bliver bibeholdt, skal hævelse af lemmer og generel utilpashed forbundet med at have for meget væske i kroppen behandles. Forsøger forskellige måder at lindre væskeophobning gøres bedst, efter kontrol med din primære læge for at sikre symptomet, der ikke er noget, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

Reducere natrium indtag

Salt eller natrium er en af de primære syndere forbundet med væskeophobning. Indtagelse af for meget salt tendens til at resultere i væskeophobning. Kroppen tørrer når for meget natrium er opdaget og derfor spiser overskydende natrium vil få din krop til at lagre alle væsker som en forebyggende foranstaltning. Hvis du ønsker at hjælpe med væskeophobning, reducere natrium fra din kost så meget som muligt.

Motion

Motion har vist sig at ikke kun støtte generelt god sundhed, men det kan også bruges som en måde at reducere væskeophobning. Selv om du måske føler træg samtidig bevare vand, simpelthen at komme op og flytte kan hjælpe med at lette symptomer. Som du træne din krop vil bruge lagrede vand til hydrering formål og du vil også få alt flyder i din krop, som dine muskler arbejde hårdere og dit blod pumper mere ilt i hele.

Øge forbruget af frugt og grøntsager

Opretholde en sund kost er mere af en forebyggende foranstaltning til bekæmpelse af væskeophobning. Ved at reducere og fjerne fedtholdige, forarbejdede og stegte fødevarer fra din kost, vil du begynde at se en reduktion i vand opbevaring anfald. Øge dit forbrug af friske frugter og grøntsager er også en anden måde at lindre hævelse forbundet med væskeophobning. En afbalanceret kost er nøglen til et godt helbred for mange betingelser.

Elevation

For fødder og ben, der har tendens til at svulme når tilbageholdelse af vand, er en af de hurtigste og nemmeste måder at reducere hævelse og pres at ophøje området. Sidde eller ligge ned med puder eller valsede tæpper understøttet under dine ben til at løfte de hævede områder. Du skal have de hævede områder rejst op til et niveau, der er så høj eller højere end dit hjerte. Tyngdekraften vil hjælpe trække vandet tilbage ud af de hævede områder og dermed lindre ubehag.

Support Strømpevarer

Hvis du lider af anfald af væskeophobning med specifikke hævelse i benene, kan du overveje at investere i et par af support Strømpevarer. Sokker, strømper og endda nylons bygget til komprimering er tilgængelige. De fleste er mærket som diabetisk strømper og kan findes let på købmand, general og apotek butikker. Bære disse beklædningsgenstande, som skulle hjælpe push væsker ud af underekstremiteterne og tilbage op gennem resten af kroppen.

Medicin

En måde til hurtigt lindre væskeophobning er ved hjælp af vand piller. Disse piller er diuretika gearet til at hjælpe kroppen udvise lagrede vand og væsker. Pleje skal bruges, når du tager diuretika, fordi overforbrug kan medføre dehydrering. Vand piller kan købes enten i håndkøb på en købmand eller apotek til lejlighedsvis brug eller receptpligtig styrke indstillinger er tilgængelige fra en læge. Hvis din væskeophobning er relateret til rutinemæssige medicin, bede om en version af den medicin, der indeholder et diuretikum. Dette er fælles med blodtryksmedicin, som nogle har diuretika som del af den samlede sammensatte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com