Hvad er symboler i Reiki bruges til?

08/23/2010 by admin

Andengrads Reiki udøvere er gearede til at kanalisere en større mængde energi end i det første niveau. Som en del af denne uddannelse lære de at bruge og aktivere de tre grundlæggende symboler for at forbedre og udvide healing teknikker.

Betydning

Andengrads praktikere lærer at bruge tre symboler til at øge healing og fremkalde balance. Disse symboler er trukket i luften skal aktiveres energisk.

Power Symbol

Den primære symbol der bruges til at tænde og øge Reiki energi. Symbolet for magt bruges ofte i starten af healing session for at åbne op for energi.

Mentale/følelsesmæssige Symbol

Den mentale/følelsesmæssige symbol stimulerer følelsesmæssige og mentale processer for at hjælpe fysiske ubalancer. Symbolet bruges sammen med andre symboler til at hjælpe de enkelte frigivelse blokeringer.

Afstand Symbol

Symbolet afstand aktiverer en energisk bro for tid og rum. Dette symbol er brugt for fraværende healing (når klienten ikke er til stede), distancebehandling (for tidligere traumer) og til at sende Reiki uden for din nuværende situation (f.eks. fremtidige stressende begivenheder og globale healing).

Overvejelser

Reiki praktiserende læger og lærere betragter symbolerne hellige fordi de bærer en positiv hensigt. Anvendelsen af disse symboler ekspanderer, så enkeltpersoner bruge disse symboler når så inspireret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com