Sådan holder du en næse klar

09/07/2010 by admin

Sådan holder du en næse klar

Det kan være udfordrende i vintermånederne til at forblive sunde med influenzasæsonen i fuld gang. Foråret og efteråret også udgøre en trussel som allergi kan føre til koldt-lignende symptomer. Holde din nasal passager klar er det fælles mål. Ikke blot vil du trække vejret lettere, du også vil fjerne biprodukter af sinus dræning, såsom ondt i halsen og overbelastning. Nogle metoder er proaktiv og andre er reaktiv, men de alle fremmer komfort og bedre helbred.

Instruktioner

• Brug et antihistamin. Dette er mere af en forebyggende teknik, så ideen er at stoppe din nysen og løbende næse, før det træsko din nasal passager. Disse virker ved at blokere din histamin receptor websteder. I det væsentlige de fortælle din krop der det allergen, der gør du NYSE er OK og der er ingen grund til at tvinge det ud. Der er mange over-the-counter og recept antihistaminer på markedet. De er mest effektive når de bliver taget med regelmæssighed, selv uden umiddelbare symptomer, ifølge WebMD.com.

• Brug dekongestanter, og forsøg at finde dem, der arbejder for dig. De reducerer hævelse og forbedre luftstrømmen gennem næsen, men de har den modsatte effekt af antihistaminer, idet de holder du alert.

• Vælge en næsespray. De kan sammenlignes med histaminer med effektivitet, men uden så mange bivirkninger. Dette er fordi mange af dem bruger steroider, som effektivt reducerer betændelse i din næsehulen. De kommer i antihistamin og dekongestant sorter, afhængigt af hvad fattes dig. Men de bør ikke anvendes i mere end tre dage fordi dette kunne faktisk øge overbelastning, ifølge WebMD.com.

• Køb en neti pot. Det er en tekande-formet enhed, der fungerer ved vanding din nasal passager og udtynde Slim med saltvand. Det har længe været en fast bestanddel af østlige medicin, og det er stigende popularitet i USA, rapporterer WebMD.com. Sørg for, at du er komfortabel med hælde væsker i din næse, da dette er, hvordan saltlage anvendes. Bivirkninger er minimale, med omkring 10 procent af brugerne oplever milde nasal stikkende eller irritation.

Tips & advarsler

  • Som med enhver medicin, læse alle advarselsmærkater og vide, hvad du er allergisk over for før du tager medicinen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com