Hvordan kropsfedt skalaer arbejde

08/05/2012 by admin

Hvad en fedt badevægt måle?

Body fedt skalaer bestemme, hvilken procentdel af din kropsvægt er fedt, i modsætning til muskel, orgel og knogle. Det gør den ved at sende en lille elektrisk impuls gennem kroppen og måle sin styrke i anden enden. Fordi fedt leder elektricitet med mindre effektivitet end andre kropsmasse, giver dette en rimelig præcis måling af kroppens fedtindhold.

Dele af et fedt badevægt

En body fat skala omfatter alle komponenter i en digital badevægt; to metal kontaktpunkter for hver fod til at fuldføre det elektriske kredsløb; en computer chip til at beregne elektrisk impedans og oversætte det til kropsfedt procent, og en enhed til input din højde og alder, som er nødvendige for at beregne kropsfedt via denne metode.

Ved hjælp af en fedt badevægt

Først skal gøre det. For de fleste modeller kræver det bare træde på og venter på en anden. Angiv din højde og alder. Det digitale display vil bede dig, og de fleste modeller er intuitiv. Derefter stå stille og vente. Dette er den sværeste del. Det vil tage et par sekunder for de fleste skalaer til at beregne kropsfedt, og hvis du flytter dine fødder, det ødelægger resultatet. Endelig, læse displayet. De fleste modeller vil skifte mellem din kropsvægt og din fedtprocent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com