Sådan Treat neglesvamp uden stoffer

11/27/2011 by admin

Neglesvamp kan være en grim problem, der er vanskelige at behandle. At tage piller, der kan skade din lever kan være fristende, men først forsøge at behandle din svamp naturligt. Neglesvamp kan vises som gulfarvning under neglelejet af tånegle og fingernegle. Det kan begynde som en hvid eller gul plet under spidsen af neglen. Som det forskud, kan dine negle blive misfarvede og tykkere med smuldrende kanter. Neglesvamp er undertiden vanskeligt at behandle og kan gentages.

Instruktioner

Behandling af svamp

• Blød påvirkes negle dagligt i 10-20 minutter i en frisk løsning på 50% hvidt destilleret eddike og 50% vand. Kan du nyde alle dine negle som svampe kan rejse fra søm til søm.

• Skræl hvidløg kryddernellike, skive i stykker og gnid på påvirkes negle. Hvis du bruger en hvidløg kapsel, stikke et hul i det med en knappenål og gnid kapsel på neglen. Du kan også anvende olien med en vatpind.

• Være konsistent og tålmodig. Nail svampe er meget hårdføre og vedholdende og kan overleve under meget barske vilkår. Hvis svampe returnere, behandle igen i en længere periode. Vask dine hænder grundigt efter behandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com