Aktive ingredienser i kolon rense

12/02/2011 by admin

Kolon rensning er blevet alle vrede over de sidste par år, med kosttilskud til rådighed fra en bred vifte af virksomheder. Selv om fordelene ved kolon rense er drøftet, læger synes enige om, at de arbejder for at aflaste kroppen af en række problemer på kort sigt. Erkendelsen af de aktive ingredienser i kolon rense vil forhindre dig i at skade dig selv på lang sigt, da disse kosttilskud ikke er kontrolleret af federal Food and Drug Administration.

Senna

Senna, en af de mest populære aktive ingredienser i kolon rense, er en urt, der anvendes i en bred vifte af holistisk retsmidler og moderne sundhed programmer. En type navnlig Senna alexandrina, er en ekstremt kraftfuld afføringsmiddel, der kan klare den lavere tarm og lindre symptomer forbundet med forstoppelse. Senna er dog meget farligt, når det tages i høje doser. Det kan være skadelige eller endog dødelig, hvis misbrugt, så kontakt din læge for doseringsanbefalinger (nogle kolon rense anbefale temmelig høje doser) Hvis du er usikker på hvor meget du skal bruge.

Psyllium Husk

Psyllium skallerne, en anden populær aktive ingrediens i kolon rense, er inkluderet med tanken om, at det vil rense kolon af alle forurenende stoffer. Det sker ved at udvide inden for tyktarmskræft--fordi psyllium indeholder en hydrofil rester, det obligationer med vand til at danne en tyk gel. Selv om psyllium skallerne ikke er særlig farligt, når taget korrekt, kan det forårsage sundhedsmæssige problemer, hvis det ikke tages med masser af vand for at hjælpe "flush" sin fibrøst rester ud af systemet.

Cascara Sagrada

Den endelige populære aktive ingrediens i kolon rense kosttilskud er herb cascara sagrada, der historisk set har brugt som en ingrediens i afføringsmidler. (FDA forbudt cascara sagrada som ingrediens i godkendte afføringsmidler, men det stadig nyder popularitet i kolon rensning kosttilskud). Som med mange andre aktive ingredienser, er cascara sagrada sikre, effektive og sunde, når det tages i lave doser. Hvis bruges til mere end en uge, kan det dog resultere i rektal blødning og nyre- og leverskader. Cascara sagrada bør tages som anvist af en læge, ikke nødvendigvis i overensstemmelse med anbefalingerne på udrensning supplement etiketten.

Før koloskopi produkter

Kolon rensning kan være påkrævet før en koloskopi. I dette tilfælde er MoviPrep eller en relateret FDA-godkendt medicin normalt kræves. MoviPrep, der går af generiske navn polyethylen glycol 3350, er en opløsning af natriumchlorid, natrium sulfat, natrium Ascorbat, kalium chloride og ascorbinsyre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com