Detox faser

12/21/2011 by admin

Detox faser

Mennesker, der gør en rense, saft hurtigt eller anden form for detox vil befri kroppen af toksiner. Under den første fase af detox, en person kan føle sig syg og træt som deres kroppen frigiver bebyggede toksiner. Hun kan også opleve intense sult. Den anden detox fase betjentene i en periode af healing, og af den tredje fase, kroppen har tilpasset sig detox. I den fjerde fase, personen bryder hurtigt og begynder at opretholde en sundere livsstil.

Eliminering

Under den første fase af afvænning, kan du føle sig utilpas. Nogle af de ubehagelige bivirkninger af en Rens eller detox program omfatter diarré, forstoppelse, træthed, hoste, influenza-lignende symptomer, mavesmerter, udslæt og moodiness. I den første fase er det vigtigt at hvile og ikke påtage sig nogen anstrengende motion rutiner. Sove mere, og undgå stimulanser som kaffe. For folk på en juice hurtig er hovedpine og dårlig ånde andre bivirkninger. En person i første fase vil opleve en masse sult.

Healing, resten

I anden fase træder fordøjelsessystemet i en periode af resten. Folk på en juice hurtig afvænning kan opleve gul-farvet Slim udvist af lymfesystemet gennem næse eller hals. I denne fase begynder kroppen healing. De fleste af sult og trang erfarne i den første fase skal have igennem.

Tilpasning

Vægt bliver stabil eller rammer et plateau i den tredje fase--- og nogle folk tage selv på i vægt. I fase tre oplever mennesker mere energi. Men kroppen stadig kan have smerter fra toksin irritation. Nogle mennesker på en detox program føler mere klarhed i sindet i denne fase, når kroppen har tilpasset til afgiftning eller rense.

Bryde hurtigt

Den afsluttende fase indebærer bryde hurtigt--- eller slutter detox eller rense program. Mennesker oplever ofte intens diarré efter at have spist deres først faste måltid efter en Rens eller juice hurtig, så bryde hurtigt med lys fødevarer, der er let på maven. Efter at bryde hurtigt, kan du få nogle vægt, men folk typisk vedtage sundere spisevaner. Efter en detox, skal kroppens naturlige rengøringsprocessen sparke ind i højt gear.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com