Hvordan man kan reducere hævelse i halsen kirtler

11/09/2011 by admin

Kirtler beliggende i nakken er udsat for hævelse. Hver gang du får en forkølelse, en infektion i øret eller ondt i halsen, kirtler i halsen kan svulme op som en bivirkning af immunsystem reaktion på infektion. Der er en række retsmidler kan du prøve at afhjælpe ubehag og reducere inflammation; vejledningen nedenfor skitserer de mest populære. Vælg den, der lyder mest tiltalende, eller som du har ingredienserne til på hånden, og give det en hvirvel. Hvis ikke du er tilfreds med resultaterne, kan du altid prøve en anden eller følge den sædvanlige procedure med at tage to aspirin og kalde din læge i morgen.

Instruktioner

• Brygge en kop af skumfidus te. Dette er ikke en kop te med et par jet-pustede sukker puder flyder ovenpå. Skumfidus te kan findes i helsekost butikker og er lavet af jorden op rødderne af skumfidus-anlæg. Drikke 3 til 4 kopper om dagen siges at lindre hævede hals kirtler.

• Vælge 1 kop frisk honeysuckle blomster og placere dem i en gryde. Hæld 1 kop kogende vand over blomsterne og muliggøre bryg til stejle 10 til 25 minutter. Hæld blandingen gennem en finmasket si eller kaffefilter og drikke. Blomsten af kaprifolier planten siges at reducere smerter og hævelse i halsen når forbruges på denne måde.

• Blød gamle håndklæder i vand, der er så varmt som du kan bære for at har dine hænder. Vride den overskydende væske fra håndklæderne og Pak de dampende klude omkring hals og ører. Efterlade sted indtil klude cool, og Gentag. Alternativt kan en varmedunk holdes mod hævede kirtel til at give fritagelse for hævelse.

• Hæld 1 kop mælk i en mikrobølgeovn krus. Varme mælk i mikroovnen indtil den er i nærheden af kogende. Rør 1/4 tsk jorden gurkemeje og 1/8 tsk iodized salt. Drik dette to gange om dagen, indtil hævelsen aftager. Gurkemeje fungerer som en naturlig antibakterielle og antiseptiske sammensatte, mens salt funktioner som et antimikrobielt. Mælk frakker halsen og tilskynder til produktion af slim, som er afgørende for clearing en hals af vragrester.

• Gurgle med varmt saltvand hvis din hævede hals kirtler er forårsaget af en halsbetændelse. Bland 1/2 kop varmt vand og 1 tsk salt i et glas, og bruge det til at skylle din hals og mund. Gentag tre til fem gange i løbet af dagen, herunder lige før den går i seng hver nat og første ting om morgenen.

Tips & advarsler

  • For et barn, der viser en stærk modstand mod at tage medicin, lakrids dråber kan bruges til at behandle ondt i halsen og kan bidrage til at mindske hævelse af halsen kirtler. Disse er imidlertid mest effektive, når de anvendes i moderation, og når de kombineres med andre behandlinger, da for meget lakrids kan have en afførende virkning.
  • Hvis hævelsen i hals kirtler stiger efter 48 timer efter behandling i hjemmet, hvis personen med de hævede kirtler oplever vanskelige vejrtrækning, eller hvis hals kirtler er hævede på grund af skade i stedet for sygdom, søge professionel lægelig rådgivning øjeblikkeligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com