Sådan Stop skoldkopper spredning

07/12/2011 by admin

Sådan Stop skoldkopper spredning

Chicken pox inficerer en person gennem munden og næsen. En smittet person kan sprede skoldkopper ved nysen, hoste, rørende den væske, der græder fra sår, og rørende, sengetøj, tøj og håndklæder. I dag er er Skoldkopper vaccine den bedste metode til at standse spredningen af virus; men der er stadig nyttige forholdsregler du kan tage for at standse spredningen af skoldkopper. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

• Holde en inficerede barn hjem indtil blærerne er tørret. Den væske, der siver fra blærerne bærer virus og kan let spredes via indirekte og direkte kontakt. Holde barnet fra enhver immunforsvar personer, gravide kvinder og nyfødte.

• Holde snavset tøj, sengetøj, håndklæder, vaske tøj og andre forurenede vaskeri elementer adskilt fra resten af husstanden vasketøjet. Vask i varmt vand og tør på høj varmeindstillinger eller i direkte sollys. Vask hænder grundigt efter berøring snavsede vasketøj.

• Vask hænder ofte med antibakteriel sæbe og bade dagligt for at hindre spredning af skoldkopper gennem resten af familien. En mor, der har tendens til at de inficerede barn kan bære virussen til resten af familien på hænderne.

• Desinficere overflader, specielt fællesrum, legetøj, telefoner, fjernbetjeninger, tastaturer, mus og andre elementer, som din familie deler. Brug desinficerende vådservietter i mellem sanitære vasker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com