Hvordan virker AARP?

07/09/2011 by admin

Hvordan virker AARP?

AARPS formål

AARP er en almennyttig organisation, hvis medlemmer er for mennesker, 50 år og ældre. Dens formål er at imødekomme behov og interesser i denne aldersgruppe. Det giver oplysninger gennem et månedligt magasin, en Månedsoversigt og en hjemmeside. Det giver service sygesikring programmer, Bilforsikring, livsforsikring, travel rabatter, kreditkort og juridiske tjenester. Det er en fortaler for sundhedspleje og finansielle sikkerhed, problemer, der er vigtige for en aldrende befolkning. I henhold til sin hensigtserklæring at konsolidere "AARP er dedikeret til at forbedre livskvaliteten for alle som vi alder. Vi føre positive sociale ændre og levere værdi til medlemmer gennem information, støtte og service."

Fordelene ved medlemskab

Medlemmer modtager AARP magazine og AARP bulletin månedligt. Begge publikationer er aktuelle på sundhedsspørgsmål, Medicare, Social sikring, rejser, penge investering og juridiske spørgsmål. AARP medlemmer kan også købe supplerende sygesikring, dental forsikring, Bilforsikring og livsforsikring. Rabatter er tilgængelige for rejse med fly, Biludlejning, krydstogter og logi. AARP tilbyder en juridisk networking service, der omfatter en fortegnelse over advokater. AARP finansielle hjælper guide medlemmer med investeringer. AARP medlemmer kan selv få rabatter på trådløse tjenester.

Hvordan man ansøger om medlemskab

Tæt på din halvtredsindstyvende fødselsdag, vil du modtage en invitation fra AARP tiltræde. Hvis ikke, du kan gå online til Aarp.com og anvende. På hjemmesiden er der et link til medlemskab. Klik på linket og det vil tage dig til siden medlemskab. Klik på linket "Registrer AARP nu" og det vil lede dig til ansøgningen side. Du skal levere dit navn og adresse og hvis du ønsker en, to, tre eller fem års medlemskab. Klik fakturering. Medlemskab for ægtefæller eller partnere er gratis, så husk at inkludere din ægtefælle eller partner's navn i de angivne rum.

Delt vi mislykkes

Når du bliver medlem af AARP, vil du modtage den månedlige AARP magasin og AARP bulletin, men du vil også blive fortrolig med alle de tjenester, AARP tilbyder samt andre organisationer tilknyttet AARP. AARP er en del af en organisation kaldet opdelt vi mislykkes. Denne organisation arbejder for at finde hjælp til sundhedspleje og finansielle sikkerhed for sine medlemmer. Som medlem, kan du tilslutte sig bevægelsen og dele din historie om sundhedspleje spørgsmål og finansiel sikkerhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com