Virkningerne af fødevareteknologi

07/13/2011 by admin

Brugen af fødevareteknologi eller anvendelse af mad videnskab everyday food processer og produktion bidrager til den stadigt bedre kvalitet af mad og effektivitet, som det er forarbejdet og tilberedt. "Kunder sjældent mener om det enorme opbud af fødevarer samt forskning og udvikling, der har resulteret i velsmagende, nærende, sikkert og bekvemt fødevarer," Institute for Food teknologer (IFT) rapporter.

Forarbejdning

Behandling af fødevarer omfatter ændring af dets kemiske egenskaber for at bevare eller forbedre dens smag. "Kemiske, biologiske og mekaniske processer bruges til at konvertere relativt pladskrævende, let fordærvelige og typisk uspiselig mad materialer til hylde-stabil, bekvem, og velsmagende fødevarer og drikkevarer," ifølge IFT. Gennem forskning, mad teknologi giver mulighed for forbedringer på de mekanismer, der bruges til at behandle fødevarer for at bevare næringsstoffer, bidrage til en længere holdbarhed og gøre mad smager bedre.

Lagring af

Fødevareteknologi udforsker bedre måder at gemme mad for længerevarende kvalitet og anvendelighed. Udviklingen af temperatur-kontrolleret opbevaringsrum har banet vejen for effektiv opbevaring af letfordærvelige varer, der holder længere og smager bedre.

Forberede

Mad kan nu blive forberedt hurtigere. Mikrobølgeovnen blev udviklet for at tø og tilberede fødevarer effektivt samtidig bevare deres smag. Mad teknologiforskning har bidraget til statslige regler om hvordan man laver mad korrekt for at undgå madforgiftning eller salmonella.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com