Fødevarer, der fjerner syre fra dit System

01/08/2012 by admin

Fødevarer, der fjerner syre fra dit System

Der er en masse forvirring om at fjerne syre fra dit system. Der er ingen mad, der fjerner syre. Urinsyre er dannet af kroppen. Dette sker som kroppen metabolizes purines, som er naturlige stoffer i celler og alle fødevarer. Målet er en sur og basisk balance. Den eneste måde at gøre det er at få fødevarer, der ikke forårsager dit system til at skabe en masse syre i dets absorption.

Kosttilskud

Vores kroppen får næringsstoffer fra fødevarer og kosttilskud, er disse næringsstoffer, at vi ikke får nok af. Fødevareenzymer og magnesium før måltider hjælper din krop metabolisere mad med mindre syre. Magnesium er tabt gennem urin i et overdrevent sure organ. Genoprette magnesium genskaber balancen.

Kalium-rige fødevarer

Kalium er et stof, som kroppen har brug for en masse og er meget let absorberes, skabe mindre syre produktion. Kalium er basisk. som igen reducerer din syreindhold. Mest almindelige fødevarer i kategorien kalium er kartofler, æbler, appelsin juice, yoghurt og bananer. Andre kalium-rige fødevarer gerne yams, skummetmælk, avocadoer og ferskner nogle gange forstyrre folks maver og bør undgås, hvis det er tilfældet.

Komplekse proteiner

Komplekst protein fødevarer indeholder masser af væsker, som hjælper til at skylle syren ud af dit system. Sammen med at være mere basisk, er disse typer af fødevarer rige på let absorberes vitaminer og mineraler, der understøtter fordøjelseskanalen. Fødevarer i denne kategori er te, bær, bananer, kål, selleri og tomater. Spise en bred vifte af disse fødevarer daglige hjælper så systemet er klar og fjerne sure ophobning i kroppen.

Drikke væsker

De mere væske du drikker mere væske din krop har brug for at tisse. Syreindhold i kroppen er fjernet gennem vandladning. Udover drikker mindst seks til otte glas vand hver dag bør du også drikke grøntsagssaft. Vegetabilsk juice øger immunforsvaret samtidig at fjerne syreholdigt affald samt hjælper med at balancere dit stofskifte, hvilket er hvad producerer syre i kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com