De bedste hurtigt foderet

01/10/2012 by admin

Når du går på en diæt, er det frustrerende at vente måneder før at se resultater. Ser lille ændring på skalaen demotiverende og deprimerende. Fornemmelse af hurtig vægttab brændstoffer en milliarder dollar industri. Men læger advarer om at miste vægt også hurtig er farligt for dit helbred. Der er ingen magiske metoder til at tabe sig natten over. Men den gode nyhed er der er måder at tabe sig forholdsvis hurtigt uden fare for dit helbred. Den Atkins kost, South Beach Diet og Gentofte medicinsk kost er alle planer, hvor mennesker har konsekvent rapporteret at tabe sig hurtigt.

General rådgivning

Ét stykke af rådgivning, der kan virke ulogisk til hurtig vægttab er at spise ofte. Læger og kost eksperter er enige om at sult og nægte dig selv mad i lange perioder ikke vil resultere i mere vægttab, men mindre, som kroppen vil begynde at holde på hvad næringsstoffer det får for længere mængder af tid, i frygt for, at det kan få ikke mere. Spise flere smalls måltider i løbet af dagen er ikke kun mere effektive til vægttab end sulte dig selv, det er en sundere spise vane end de standard tre måltider om dagen tradition så godt.

Atkins-diæt

I Atkins kost, du stort set fjerne kulhydrater og øge protein, at få din krop til en tilstand kaldet ketose. Dieters der spiser mere protein har vist sig at være mere tilfredse og at tabe sig hurtigt. Men du også reducere indtagelse af frugt og grøntsager, som er ikke sundt i længden.

South Beach Diet

South Beach Diet er et lignende program til Atkins, men er lidt mindre restriktiv, især i sin indledende fase. South Beach giver mulighed for flere fødevarer og har ikke en kulhydrat grænse som Atkins gør. South Beach Diet er en god plan hvis du ønsker at tabe sig hurtigt men du finde reglerne for Atkins planen for restriktiv.

Scarsdale medicinske kost

Gentofte kosten er en lav-kalorie, fast menu kost. Måltider er dikteret af en streng ugentlige plan. Lækker kost lover, det er muligt at tabe 20 pounds i 14 dage. Scarsdale kost er et godt valg for en person, der ønsker at tabe sig hurtigt og hvem ønsker ikke at bekymre dig om hvilke fødevarer til at vælge og til at undgå.

Master Cleanse

Master Rens er et populært valg for folk, der ønsker at tabe sig hurtigt. Det er en meget kortsigtet løsning, men, som det hele kost består af drikke andet end vand med et par spiseskefulde citronsaft, cayennepeber og ahornsirup.

Advarsel

Det kan være meget fristende, når de forsøger at tabe sig at påmønstre et stærkt reduceret kalorieindhold kost eller en kost, hvor du spiser en fødevare med udelukkelse af næsten alle andre. Disse kan resultere i meget kort sigt vægttab, men tabet vil være næsten sikkert være kortvarig. Disse kostvaner også nægte krop essential vitaminer og proteiner, hvilket kan resultere i alvorlige helbredsproblemer som træthed, depression, søvnløshed og hårtab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com