Hvordan du planlægger en kirkens Health Fair

06/16/2010 by admin

Hvordan du planlægger en kirkens Health Fair

En kirke sundhed fair giver værdifuld information til din menighed og fungerer også som et samfund opsøgende projekt. Reserver rigelig tid til planlægning og overveje, om et tema er passende for din sundhed fair. Drage fordel af ressourcer inden for din kirke, søger donationer og offentliggøre bredt. Tænk på hvilke gudstjenester eller hændelser, du vil dele med deltagerne og hvad kabiner eller aktiviteter kirken vil sponsorere ved arrangementet.

Instruktioner

Planlægge en sundhed fair

• Skabe et udvalg af frivillige til at brainstorme, planlægge og lede processen. Oprette underudvalg efter behov for at tage på forskellige aspekter af projektet, som indsamler donationer, foring op udstillere og at skabe reklame materialer. Vælg en dato og et klokkeslæt. Kontroller, at din kirke eller andet sted er tilgængelige.

• Færdiggøre målsætninger og fokus på din sundhed fair, herunder om du vil bruge det som et samfund opsøgende indsats. Hvis det er tilfældet, mener om hvilken kirke-relaterede begivenheder eller tjenester du vil deltagerne lære om under arrangementet. Prøv at vælge dem, der passer nøje med sundhed fair, såsom motionshold eller team sport nætter holdt i kirkens gym. Diskuter om messen vil tage et specifikt tema eller Fællesskabets behov, såsom forebyggelse af diabetes eller hjertesygdom.

• Brainstorm muligt fællesskabsagenturer og virksomheder, der kan leverer gratis eller billig donationer, brochurer eller andre oplysninger til udstillinger. Lokale politi, brandfolk og paramedicinsk personale kan være villige til at oprette en udstilling eller vise et køretøj for at dele oplysninger om sundhed og sikkerhed. Check i din menighed for personer, der arbejder i eller er tilsluttet disse felter. En lokal klinik kan være i stand til at tilbyde vision screeninger, dental screeninger eller influenza skud. Omfatte en kirke administrator på din planlægningsgruppen for at rådgive dig om eventuelle ansvar problemer.

• Kontrollér, at du har noget for alle aldersgrupper, som du håber at tiltrække. For eksempel, døren præmier, tombola tegninger eller sjovt spil trække et bredt publikum. Men andre tilbud, gratis såsom diabetisk screeninger eller workshops på pleje af ældre slægtninge kan også blive værdsat. Spar penge med doneret præmier og gaver. Forsøge at medtage en take-home vare på hver aktivitet eller booth, herunder et sted, hvor deltagerne kan afhente en taske til at transportere varer.

• Offentliggøre din sundhed fair gennem så mange steder som muligt. Lokale radio- eller TV-stationer kan have gratis public service-meddelelse eller begivenhed kalendere tilgængelige. Aviser vil ofte udskrive sådanne meddelelser i en kalender eller Fællesskabet hjørne. Overveje løbesedler, websteder og sociale medier. Liste over hændelsen i din kirke bulletin og oprette en telefon træ for at kontakte alle kirkens medlemmer. Placere et banner udenfor kirken eller liste over hændelsen på din kirke tegnet. Send dine flyers til interesserede Fællesskaber, såsom byens lokale senior borgere.

• Oprette et kort over hvor hver kabine eller aktivitet vil blive placeret både indendørs og ud. Hvis dit arrangement omfatter udendørs aktiviteter, oprette en back-up plan i tilfælde af regn. Planlægge på forhånd for så mange frivillige som muligt, og organisere, der vil gøre hvad og Hvornår. Sat op så mange boder som muligt dagen før arrangementet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com