Kræves Lane mærkning af OSHA?

10/25/2011 by admin

Kræves Lane mærkning af OSHA?

Motorvej og landevej lane mærkning er standardiseret af Manual på ensartet trafik kontrol enheder (MUTCD). Denne manual indeholder sikkerhedsbestemmelser formuleret af Department of Transportation og godkendt af Occupational Safety and Health Administration (OSHA) for vejarbejdere.

Håndbog om Uniform Traffic Control Devices

Første gang udgivet i 1927, regulerer manuelt trafik kontrol markeringer på ethvert offentligt tilgængelige veje fra cykel måder til motorveje. Alle typer af lane påskrifter er dækket i det, herunder midlertidige lane markeringer anvendes under opførelsen og nødsituationer. I 2010, blev det sidst opdateret i 2009.

Arbejde Zone Lane påskrifter

Under opførelse på en motorvej er omdirigering af trafik nogle gange nødvendigt at fastsætte en permanent zone for at opbevare udstyr i hele varigheden af jobbet. I disse tilfælde, skal lane påskrifter ændres for at give sikkerhedszoner i overensstemmelse med MUTCD.

OSHA skik

OSHA bruger de MUTCD forordninger til rådighed for arbejdstageren og fodgængernes sikkerhed under opførelse. Det kræver nogle gange ændre lane mærkning til at advare drivere af nye trafikmønstre. I tilfælde hvor lane markeringer ikke er nødvendige, fortsætter OSHA med at bruge reglerne for skiltning og flaggers.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com