Hvordan at finde ud af hvis jeg kvalificere sig til handicap

09/09/2011 by admin

Hvordan at finde ud af hvis jeg kvalificere sig til handicap

Typisk, når folk refererer til at være på "handicap", mener de modtager Social Security invaliditetsydelser. Social Security handicap er et føderalt finansieret program designet til at give skatteyderne, der har betalt ind i programmet en indkomst, hvis de bliver lægeligt deaktiveret. Social Security Administration bestemmer Invaliditetsydelser ved hvor længe og hvor meget du har arbejdet ud over detaljerne i din helbredstilstand. Kvalifikationer til at modtage invaliditetsydelser er strenge, hvilket gør at finde ud af hvis du kvalificerer dig mindre vanskeligt end det kan synes.

Instruktioner

• Beregne din "arbejder kreditter" efter Social Security administrations retningslinjer ved hjælp af din seneste W-2 eller føderale selvangivelse. Den sociale sikkerhed Online website har en kopi af tabellen "arbejde kreditter" og dens forklaring. Hvis du ikke har nok "arbejde kreditter" for at opfylde minimum for din alder, du ikke er berettiget til Social Security invaliditetsydelser.

• Bestemme hvis du betragtes som deaktiveret under Social Security Administration's definition. Ifølge Social sikkerhed Online betyder handicap, at "du ikke kan gøre det arbejde du gjorde før; Vi [socialforsikringsadministrationen] beslutter, at du ikke kan justere til andet arbejde på grund af din medicinske betingelser; og dit handicap har varet eller forventes at vare i mindst et år eller at resultere i døden." Hvis du ikke opfylder disse grundsætninger, du ikke kvalificere sig til Social Security invaliditetsydelser.

• Bekræfte detaljerne med hensyn til sværhedsgraden af din tilstand. Social sikkerhed Online yderligere definerer handicap som: ude af stand til at arbejde; arbejder, men tjener mindre end $1.000 om måneden; en "alvorlig" sygdom; at have en medicinsk tilstand på listen over deaktivering betingelser; stand til at udføre arbejde tidligere; og ude af stand til at gøre enhver anden form for arbejde. Hvis du ikke opfylder alle kvalifikationerne, kvalificerer du sandsynligvis ikke til Social Security invaliditetsydelser, fordi der er særlige overvejelser, hvorefter du kan falde.

• Komplet undersøgelse på Social Security administrations fordel støtteberettigelse Screening værktøj hjemmeside for at bekræfte din berettigelse med mere myndighed, hvis der er spørgsmål eller tvivl før anvendelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com